Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP Heyeti engellileri unutmadı

CHP Heyeti engellileri unutmadı
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu teşkilatı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Engelsiz Çay Bahçesi’nde engellilerle bir araya geldi.


Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl ve İlçe Teşkilatı, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Bolu Milletvekili Aday Adayları engelliler haftası nedeniyle engelsiz çay bahçesinde engellilerle buluştu. Bolu Engelliler Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Sabri Güleç ve üyeler tarafından karşılanan CHP’liler engellilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Parti adına bir konuşma yapan CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Filiz Çatladı “Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilçelerimizden Genel Merkezimize kadar tüm örgütümüzle, herkesin insan onuruna yaraşır bir yaşam sürmesi umuduyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftanızı kutluyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak kurulduğumuz günden bugüne her zaman haksızlığa uğrayan, dezavantajlı toplum kesimlerinin yanında olduk. Eşit, adil, herkesin mutlu olduğu ve insanca yaşadığı bir Türkiye umudumuzu gerçekleştirmek için bu zamana kadar çalıştık ve daha fazla çalışmaya kararlıyız, her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Bolu Engelliler Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Sabri Güleç’te ziyaretlerinden dolayı tüm CHP teşkilatına teşekkür ederek “Yanımızda olup bizleri unutmadığınız için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz bahçemizi şenlendirdiniz” dedi.

Etiketler: