Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HıGHWAY’DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SİZLERİ BEKLİYOR

HıGHWAY’DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SİZLERİ BEKLİYOR
Highway Outlet AVM Müdürü Dr. M. Arif Tuncer, Highway alışveriş merkezinde ramazan ayı boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Tuncer; “Merkezinde ramazan sokağı kurmayı düşünüyoruz. Burada; Orta Oyunu, Meddah, Hacivat-Karagöz gibi etkinlikler çocuklarımızı ve ailelerimizi bekliyor olacak.” dedi.

Tuncer, ramazan ayında tüm Boluluları alışveriş merkezine beklediklerini ifade etti. Ayrıca etkinliklerin iftar yemeğinden sonra başlayacağını söyleyen Tuncer; Bolu halkı ve otoban hizmet vermek için şu anda gerekli profesyonel şirketlerle anlaşmamızı yaptık. Eğer nasip kısmet olursa ramazan ayında Highway alışveriş merkezinde ramazan sokağı kurmayı düşünüyoruz. Bu ramazan sokağı ile birlikte de her hafta Cuma, Cumartesi, Pazar iftar yemeğinden sonra halkımızı oraya davet ediyoruz. Burada her türlü ramazan etkinliği, unutulmaya yüz tutmuş sanatlar; Orta Oyunu, Meddah, Hacivat-Karagöz gibi etkinlikler çocuklarımızı ve ailelerimizi bekliyor olacak.” şeklinde konuştu.

“TIGUAN KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR”

AVM Müdürü Dr. M. Arif Tuncer, Highway Outlet Alışveriş Merkezi ziyaretçileri için özel bir kampanyaları olduğunu da belirterek; “Tiguan kampanyamız devam ediyor. Tiguan kampanyası Mayıs’ın son gününe kadar sürecek. Haziran’ın ilk haftasında da nasip olursa talihli müşterimize bu arabayı verme şansımız olacak. Her 150 TL ve katlarında alışveriş yapana bir araba çekiliş hakkı veriyoruz.” diye konuştu.

“SABAH 10.00 AKŞAM 22.00”      

Alışveriş merkezinin çalışma saatleri konusunda değinen Tuncer; “Normalde şehir AVM’lerinde 10.00 - 22.00 olan saatler 11.00 - 23.00 olarak revize edilmiş durumda ramazandan dolayı. Fakat biz otoyol hizmet tesisi olduğumuz için şehir AVM olmanın yanında 11.00’de yapılacak açılışın mağazalarımıza zarar vereceği düşüncesindeyiz. Bundan dolayı sabah 10.00 akşam 22.00 olarak devam ediyoruz. Aksine bir şey olmadıkça ramazan boyunca bu saatler devam etmiş olacak.” dedi.

Etiketler: