Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖĞRENCİLER TRİBÜNE, ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMAYA

ÖĞRENCİLER TRİBÜNE, ŞEHRİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMAYA
Boluspor zorlu mücadele için hazırlıklarını sürdürürken tribünlerde yavaş yavaş dolmaya başladı. 2-3 gündür satışta olan Gazişehir Gaziantep maçı biletlerinde Maraton tribün ve kapalı tribün dolarken kale arkası biletleri de yavaş yavaş satılmaya başlandı.

Bu tribün için devreye giren Milli Eğitim Müdürlüğü okullara gönderdiği mailde “şehrimizin takımının desteklenmesi hususunda bilgilendirme yapılarak Boluspor için destek istendi.

Yapılan duyuruda Boluspor ile yapılan görüşmeler sonucunda Pasolig kartlarının Boluspor tarafından 1 TL karşılında verileceği, buna maç fiyatının dahil olduğu belirtildi.

İŞTE OKULLARA YAPILAN O BİLGİLENDİRME; 

15.05.2018 Salı günü saat 20:00’de Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Spor Toto 1. Ligden Süper Lige yükselme Play-Of maçı için ( Boluspor Gaziaşehir Gaziantep FK) öğrencilerimize kale arkası tribününde yer ayrılmış olup; Pasolig kartları Boluspor tarafından 1 (Bir) TL karşılığında verilecek olup maç için ayrıca ücret ödenmeyecektir. Öğrencilerimize gerekli duyuruların acilen yapılarak şehrimizin takımının desteklenmesi hususunda gereğini rica ederim.

Etiketler: