Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TARAFTAR TOPLANTISINDA NE KARAR ÇIKTI?

TARAFTAR TOPLANTISINDA NE KARAR ÇIKTI?
Taraftar Gurupları Pazar günü akşam bir araya gelerek Anıt Parkta destek toplantısı yaptılar.


Boluspor’ un Salı günü süper lig yolunda Gazişehir Gaziantep ile çok önemli bir maça çıkmaya hazırlanırken taraftar grupları da Salı günü nasıl son ana kadar destek oluruz bu takımı nasıl finale adını yazdırırız diye değerlendirme yaptılar. Kırmızı beyazlı taraftarlar, toplantı sonunda İzzet Baysal Caddesinde toplu bir yürüyüş gerçekleştirdiler.


Boluspor, Gazişehir Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başlarken, kırmızı Beyazlı taraftarlar da zorlu karşılaşma için çalışmalara başladılar. Salı günü Akşam saat 20:00’de oynanacak olan karşılaşmada nasıl bir organizasyon yaparız diye değerlendirme toplantısı yapılırken tüm taraftarlara söz verildi.

Her taraftarın tek tek fikri alınırken, bu fikirler Salı günü uygulanmak için karara varıldı.

Yarenler, Cadde 14 ve Tımarhane taraftar guruplarının yaptığı final toplantısına bir çok taraftarda bu gruplara katılarak Boluspor’a destek olmak için bizde varız dediler.

500 kişinin bir araya geldiği final toplantısında toplu olarak fotoğraf çekimi yapılmasının ardından İzzet Baysal Caddesine yürüyüş düzenlendi.  Tezahüratların söylendiği yürüyüşte meşalelerde yakılarak yürüyüşe renk katıldı. 

İzzet Baysal şükran günleri olmasından dolayı birçok vatandaş taraftar, aileler taraftar gruplarına eşlik ederek Boluspor’a Salı günü destek vereceklerini söylediler.

Görsel şovların yapıldığı yürüyüşün sona ermesinin ardından olaysız bir şekilde gruplar dağıldı.

Etiketler: