Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Ülkü Ocakları’ndan ‘Çok güzel hareketler’

Ülkü Ocakları’ndan ‘Çok güzel hareketler’
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, Anneler Günü, Hemşireler Haftası ve Engelliler Haftası nedeniyle İzzet Baysal Caddesi’nde İzzet Baysal Şükran Günleri standlarını gezerek annelere ve hemşirelere çiçek hediye ettiler. Ayrıca Ocak mensupları Engelliler Haftası nedeniyle farkındalık yaratmak adına koltuk değnekleri, tekerlekli sandalye ve göz bandıyla cadde de yürüdüler.


Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, Anneler Günü ve Hemşireler Haftası nedeniyle cadde de bulunan standları gezerek annelerin Anneler Günü’nü ve hemşirelerin de haftasını çiçek hediye ederek kutladılar.

Ayrıca Engelliler Haftası münasebetiyle engellilerin yaşamış olduğu sıkıntıları anlayabilmek, empati kurmak amacıyla göz bandıyla yürüyüş, tekerlekli sandalye kullanabilme, koltuk değnekleriyle yürümek gibi farkındalık yaratma programını gerçekleştirildi.

Programda Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül bir açıklama yaparak; “Ülkücü Türk gençliği milletinin derdi ile dertlenen sevinciyle sevinen bayrak sevdalıları, vatan sevdalılarıdır. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutlar hemşire kardeşlerimize görevlerinde kolaylıklar diler, engelli kardeşlerimizin her daim yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz." diye konuştu.

Etiketler: