Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU SİYASETÇİLERİNE ÇAĞRI!

BOLU SİYASETÇİLERİNE ÇAĞRI!
 Bolusporumuzun son iki yıldır süper lige çıkmak için Play off ta mücadele vermesi Bolulu siyasi yöneticilerin umurunda bile değil… Play Off kalan diğer şehirlerin yöneticileri futbol kulüplerinin başarı için her türlü desteği verirken, bizim siyasi yöneticilerimizin kulüp başkanı ve yöneticileri arayıp başarı dileklerini bile iletmedi öğrenildi.

Bu duruma gazeteci Mehmet Ali Atalay Takip gazetesindeki ‘haber-yorumu’ ile isyan etti. İşte o yazı…

Boluspor Salı günü 1-0’lık mağlubiyetin rövanşını oynayacak. Bu haberi Salı günü iş işten geçtikten sonra yazmanın bir anlamı yok çünkü futbol bu ülkede sadece sahada oynanan bir oyun değil. Aklıma geçmişteki Eskişehir maçı, Kasımpaşa maçları geliyor ve böyle birçok maçı siyasetteki güçsüzlüğümüz nedeniyle kaybettik. Boluspor’u çıkartmadılar Süper Lige! Ve şimdi Salı günü oynanacak tarihi maçta karşımızda sadece Gazişehir değil, siyasette olacak.


AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bakan Yardımcılarımız Fatih Metin ve Yüksel Coşkunyürek, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay… Size sesleniyorum; Lamı cimi yok, laf kalabalığına da gerek yok, Boluspor elenirse bunun sebebi sizsiniz! Bunu artık Bolu halkı, Boluspor sevdalıları da bilmeli, biliyor da. Ayrıca Tanju Özcan, sende biraz üzerine alın bence; 24 Milletvekili ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü basmasını biliyorsun. Her şeye bir lafın var  ama ne hikmetse sende bu konuda görmüyorsun, duymuyorsun, sessizsin!

 Bakın Antep’te 1-0 kaybettiğimiz maçtan sonra Hocamız Sait Karafırtınalar ne demiş; “Maçı eşit şartlarda oynamadığımızı düşünüyorum. İnşallah Bolu’da aynı şey tekrarlanmaz.” Bu adamın daha ne demesi gerekiyordu? “Birileri rakibimizi kolluyor. Futbol dışı oyun var” diye açık açık konuşmasını mı bekliyordunuz? Lafı anlayanlara söylemiş.

 Peki, futbolcumuz Umut Meraş maçtan sonra ne dedi; “Buraya adil bir maç yapmaya geldik ama adil olmadığını gördük. Hakem kendisine itiraz ettiğimizde fazla kasmamamız gerektiğini söyledi. Böyle bir şey var mı? Bu bizi hırslandırdı.” Bunun açıklaması şudur; Hakem “Bir taraflarınızı boşu boşuna yırtmanıza gerek yok. Bu turu geçemeyeceksiniz” demiş.

 Sahadaki hakem bile renk verirken, biz hala saf Anadolu çocuğu gibi –bu bozuk sisteme- boyun mu eğeceğiz? Yine mi “Ne yapalım yenemedik” diye anlamsız bir cümlenin arkasına sığınacağız?

 Bakın Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Antepli. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Antep’ten seçildi. Siyasetin bu iki önemli ismi Gazişehir’in başarısı için maddi-manevi destek veriyor. Yıllar önce Eskişehir maçındaki Kemal Unakıtan vakası hala hafızlarımızda iken...

 İki Milletvekilimiz, iki Bakan Yardımcımız ve AK Parti İl Başkanı bir şeyler yapmalısınız; Boluspor’u yalnız bırakmayın! Eğer varsa bir gücünüz onu şimdi kullanın, çünkü maç günü geldi, her şey çok geç olabilir. Arayın birilerini, “Önümüz seçim, Boluspor elenirse bu bize zarar verir. Adalet istiyoruz” deyin. Vurabiliyorsanız masaya yumruğunuzu vurun artık. Emin olun adalet olursa Boluspor Süper Lige çıkar. Boluspor, rakibi olan 3 takımdan da birkaç gömlek üstün, çok rahat çıkarız!

 Her şey ortadayken, Allah’ım inşallah beni haksız çıkartır ve Boluspor’un önünü kesmezler. İnşallah Süper Lige çıkarız. Bende siyasetçilerimizden özür diler, helallik isterim. Ama korkuyorum, yine önümüzü kesecekler!

 

Etiketler: mehmet ali atalay