Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BİLİM FUARINDA PROJELERİNİ SERGİLEDİLER

BİLİM FUARINDA PROJELERİNİ SERGİLEDİLER
Gerede’dedüzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında öğrenciler, hazırladıkları projeleri sergilediler. Projeleri büyük bir ilgiyle takip eden katılımcılar öğrencileri tebrik etti.


Gerede’de düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında Esentepe Ortaokulu, Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yeni Mahalle İlk-Orta Okulu ve Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi Öğrencileri bütün hünerlerini ve zekalarını sergiledi. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve İlçe Eğitim Müdürü Erkan Çetin katıldı. Açılışlarda konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Ülkemizin ilerlemesi sizlerin sayesinde gerçekleşecek. Burada ortaya koyduğunuz buluşlar, incelemeler, araştırmalar gelecekte ilham kaynağı olacak. Emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi, velilerimizi tebrik ediyor, onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bütün standları tek tek gezerek incelemelerde bulunuldu, yapılan projeler hakkında bilgi aldı. Allar, “Kendilerine olan özgüvenle yaptıkları sunum ve hazırladıkları projeler için öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında ilgi ve alaka oldukça yoğun” dedi.

Etiketler: