Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NARVEN AKADEMİ'DEN SATIŞ PERSONELİNE EĞİTİM

NARVEN AKADEMİ'DEN SATIŞ PERSONELİNE EĞİTİM
Narven Akademi tarafından periyodik olarak düzenlenen “Motivasyon Eğitimi Programı”na, Narven A.Ş. bünyesinde görev yapan 8 bölgenin 65 satış personeli katıldı.

Üç gün süren eğitim programı Narven A.Ş Bölgeler Satış Müdürü Fatih Çaredar’ın açılış konuşmasının ardından başladı.

Programın ikinci gününde; İzgören Akademi eğitmenleri Koray Çelik ve Gökhan Yenipazar “İletişimin 5 Anahtarı” ve “Bir Şey Olmak Mı, Bir Şey Yapmak Mı?” konularında, Narven A.Ş. IT Kıdemli Uzmanı Utku Kapoğlu da satış ekibi için yazılımı tamamlanan ‘Narsyst’ programı hakkında Narven Personeline eğitim verdi. Sunumların ardından satış ekibine yönelik olarak sınav yapıldı. Eğitim programımın ardından tesiste konaklayan personeller, SPA alanlarında dinlenme olanağı buldular.

Programın üçüncü ve son gününün sabahında, satış ekibi Türkiye’nin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi ödülüne sahip Narven Macera Parkı’nı deneyimledi. Etkinlikte parkurları tamamlamaya çalışan ekip üyelerinin zor anları izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Programın son gününün akşamında satış ekibi, rahatsızlığı sebebiyle eğitim programına katılamayan Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı ile canlı bağlantı gerçekleştirdi ve kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ekip üyelerine gösterdikleri performanstan ötürü teşekkürlerini ifade eden Recep Aydoğanlı başarılarının devamını diledi.

Eğitim programının kapanış bölümünde terfi alan ve 2017 yılında Türkiye genelinde derece elde eden satış personeline ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde konuşma yapan Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, satış ekibinin performansının daha yüksek seviyelere ulaşacağına inandığını ifade ederek şunları söyledi; “Türkiye’nin en başarılı satış ekibi sizlersiniz. Bu durumun ortaya konmasında göstermiş olduğunuz performans ve çabadan ötürü ve hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Narven satış personeline yönelik üç gün boyunca süren eğitimin programı, Narven A.Ş. Bölgeler Satış Müdürü Fatih Çaredar’ın teşekkür konuşması ile sona erdi.

Etiketler: