Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE’DE FİNALİ DAYIOĞLU KAZANDI

GEREDE’DE FİNALİ DAYIOĞLU KAZANDI
Gerede Belediyesi tarafından bu yıl 33’üncüsü düzenlenen, doğa harikası Esentepe Mesireliğinde belediyeye ait futbol sahasında oynanan Ortaokullararası Futbol Turnuvasının şampiyonu S. Mithat Dayıoğlu Ortaokulu oldu.

Geleneksel Orta Okullar Arası Futbol Turnuvasının final maçları geçtiğimiz haftabaşında Esentepe Mesireliğinde gerçekleştirildi. Katılımın ve ilginin yoğun olduğu maçlarda 3.lük 4.lük maçı için M.Z.Güzelce Ortaokulu ile Gerede Ortaokulu karşı karşıya geldi. Normal süresi 5-5 biten çekişmeli maçın uzatmalarında 3 gol atan M.Z. Güzelce Orta Okulu maçı 8-5 kazanarak turnuvanın 3’üncüsü, Gerede Ortaokulu ise 4’üncüsü oldu. Final karşılaşması ise S.M.Dayıoğlu ile Eyüp Özdemir İmam Hatip Orta Okulu arasında yapıldı. Final maçının başlama vuruşunu Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptı. Maçın final maçında normal süre 1-1 bitti. Kıran kırana geçen maçın uzatma dakikalarında gol olmayınca maç penaltılara kaldı. Atılan penaltılar sonucu maçı  3-2 kazanan S.M.Dayıoğlu Ortaokulu 33. Ortaokullararası Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın yaptığı konuşmada,  “Şampiyonu , 2. olan takımı, turnuvaya katılan tüm takımlar, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi  tebrik ederim” dedi.

Etiketler: