Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Yerli Whatsapp’ın testleri başarıyla sonuçlandı

Yerli Whatsapp’ın testleri başarıyla sonuçlandı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT tarafından geliştirilen PTT Messenger'ın testlerinin başarıyla sonuçlandığını belirterek, "Biz yol alırken birileri 'PTT 15 yıl önceki gibi davransın, küçülsün, yok olsun' istiyorlar. Kusura bakmasınlar, biz, onlara ayak uydursaydık, onlar gibi düşünseydik, davransaydık bugün her alanda 3-4 kat büyüyen bir Türkiye'den bahsedemezdik." dedi.

PTT Messenger yazılımının kendi bakanlığı, diğer bakanlıklar, Savunma  Sanayii Müsteşarlığı, TAI gibi birçok kuruluş tarafından yapılan testlerinin  başarıyla sonuçlandığını vurgulayan Arslan, şöyle devam etti:

"Onlar 'Biz de bunu kullanacağız.' dedi ama birileri bunu anlamıyor.  Birileri, 'PTT'nin ne işi var da PTT Messenger'a girdi, PTT'nin ne işi var  yazılım yapıyor, PTT'nin ne işi var 'Ben dünya devleriyle yarışacağım.' diyor.  Bizim hedeflerimiz var, biz büyüyen, gelişen ve ülkemizi geleceğe taşıyan bir  PTT'den bahsediyoruz. Bundan bahsediyorsak da bunun gereğini yapacağız. Bunun  gereğini yaparken de uluslararası kurallara uyarak, Sayıştay ve bakanlık  denetimlerini önceleyerek, daha da önemlisi 'Dünya devi olacağız.' diyorsak,  bağımsız denetim kuruluşlarına da denetim yaptırıyoruz ki vatandaşın da bizi  gıptayla izleyenlerin de aklında herhangi bir soru işareti kalmasın. Biz yol  alırken, birileri bizi anlamadığı için, birileri son 15 yılda PTT'nin değişimini  kavrayamadığı için 'Kurum 15 yıl önceki gibi davransın, küçülsün, yok olsun,  Hazinenin omuzlarında yük olsun' istiyorlar. Kusura bakmasınlar. Biz, onlara ayak  uydursaydık, onlar gibi düşünseydik, davransaydık bugün her alanda 3-4 kat  büyüyen bir Türkiye'den bahsedemezdik."

Kurumu büyütecek, ülkeyi geleceğe taşıyacak önerileri başlarının  üstünde kabul ettiklerini dile getiren Arslan, her öneriye saygılarının olduğunu  ama çelme takmak isteyenlere ve iftira atanlara, kendilerini yollarından  alıkoymak isteyenlere taviz vermediklerini ve vermeyeceklerini bildirdi.

 

Etiketler: whatsapp ptt messenger