Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÇOK GÜZEL BİR SALI GÜNÜ OLACAK”

“ÇOK GÜZEL BİR SALI GÜNÜ OLACAK”
Boluspor, Play-Off turunun ikinci maçında kendi sahasında konuk edeceği Gazişehir Gaziantep maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Play-Off’un ilk maçında deplasmanda 1–0 mağlup olan kırmızı beyazlılar, Bolu’da 2 farklı kazanıp, finale adını yazdırmak istiyor. Zorlu maç öncesi Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtıanalar; Rakip için avantaj gibi görülse de, berabere de bitse içeride bir gol atmamız gerekiyordu. Ama bu sefer yenmemiz gerekiyor. Oyuncularla bunu konuştuk. Motivasyonu yüksek, öz güvenli oynamamız gerekiyor, akıllı oynamamız gerekiyor” dedi.

Karafırtınalar, hırslarının mantıklarının önüne geçmemesi gerektiğini ifade ederek;  “Biz zaten oraya giderken, kazanmak için gittik. Olmasa berabere, kaybedersek de 1 farkla kaybedelim demiştik. Öyle de bir şey oldu. Belki bu son dakikada olmasaydı bizi bu kadar üzmezdi. Bu beklediğimizde bir şeydi. İki ayaklı maçlarda olabilir. Rakip için avantaj gibi görülse de, berabere de bitse içeride bir gol atmamız gerekiyordu. Ama bu sefer yenmemiz gerekiyor. Oyuncularla bunu konuştuk. Motivasyonu yüksek, öz güvenli oynamamız gerekiyor, akıllı oynamamız gerekiyor. Hırsımızın, mantığımızın önüne geçmemesi gerekiyor diye telkinde bulunduk. İnşallah öyle olur. Turu geçen tarafta biz oluruz” dedi.  

“TAKDİR HAKLARINI ONLARDAN YANA KULLANDILAR”

Gaziantep’te oynanan ilk maçta mücadelenin hakemlerinin takdir haklarını ev sahibi takımdan yana kullandıklarını ifade eden Karafırtınalar; “Çok adil olmadığını düşünüyorum. Çok durmak istemiyorum o konu üzerinde. Tabi ki hakemler sonuca direk etki ediyorlar. Kırmızı kart pozisyonunda ve takdir haklarında bizden yana değillerdi. Çoğunlukla ev sahibi takımdan yanaydı. Ama bütün her şeyi hakeme yüklememek lazım, oyuncularıma da onu söyledim. Biz gelen pozisyonlarda biraz cömerttik. Bu maçta inşallah olmayacak” şeklinde konuştu.

“BİZİM 12. ADAMIMIZ TARAFTARIMIZ”

Salı günü oynanacak karşılaşmada Boluspor taraftarlarına büyük iş düştüğünü ifade eden Karafırtınalar; “Gaziantep’teki 12.adamdaki kastım aslında taraftar değildi. Onu söylemek istiyorum. Ama burada bizim 12. adamımız taraftarımız. Maçtan sonrada bize o özgüveni verdiler. Desteği vereceklerine söz verdiler. Sahayı doldurup, bize 90 dakika boyunca destek verirlerse, bizde onları ödüllendirmek istiyoruz. Çok güzel bir Salı günü olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar sözlerinin sonunda, başta annesi olmak üzere, eşi ve tüm annelerin anneler gününü kutladı. 
Etiketler: