Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAADET’TE 13 ADAY ADAYI

SAADET’TE 13 ADAY ADAYI
SAADET’TE 13 ADAY ADAYI

Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı, 24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri için aday adayı olan 13 partiliyi tanıttı. 

Saadet Partisi’ne Bolu’dan milletvekili adayı olabilmek için 13 isim başvuruda bulundu. Aday adayları Karaçayır Park Restoran’da gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısı ile tanıtıldı.

Tanıtım toplantısında ilk konuşmayı İl Başkanı Veysel Çetinkaya yaptı. Çetinkaya Cumhurbaşkanı adaylığı için Temel Karamollaoğlu’na 170 bine yakın imza toplandığını belirterek, “Saadet Partisi milli görüş davasının devamı olan, 49 yıldır siyasi hayatta yer alan bir partidir.  Zaman zaman iktidar olmuş, zaman zaman muhalefet olmuş her zaman görevini yerine getirmiştir. Önümüzdeki seçimlerde de üzerine düşen görevi yerine getireceğiz. Parlamentoda temsil edilmediğimiz için Temel Karamollaoğlu Başkanımız 100 bin imza için yola çıkmış ve 170 bine yakın imza ile aday olması kesinleşmiştir. 

“13 ADAY ADAYI BAŞVURUDA BULUNDU”

Çetinkaya, “Bolu İl Başkanlığı olarak 30 Nisan’a kadar başvuruları kabul ettik ve 1 Mayıs’ta başvuruları Genel Merkeze teslim ettik.  21 Mayıs’a kadar başvurular Genel Merkezimize yapılabilmektedir. Şu ana kadar 13 aday adayı başvuruda bulundu. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Kahvaltı sorası Saadet Partisinden milletvekilliği için aday adayı olan Osman Özkaya, Ahmet Kızıltan, Turan Kılınç, İsa Sayın, Veysel Ayeroğlu, Davut Karahaydar, Hakan Yıldırım, Ahmet Celal Çapkan, Abdülkadir Kızıltunçden, Tayyib Emre Erdel, Abdurrahman Alpay, Muhammed Tayyip Bulut ve Satı Baştürk, öz geçmişleriyle birlikte tanıtıldı. 

Tanıtımın ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle toplantı sona erdi.