Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖĞRENCİLERİN PROJELERİ GÖZ DOLDURDU

ÖĞRENCİLERİN PROJELERİ GÖZ DOLDURDU
Köroğlu Ortaokulunda bilim fuarı düzenlendi.


Köroğlu Ortaokulunda 60 öğrencinin hazırladığı toplam 20 projenin sergilendiği TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Fuarda öğrencilerin projeleri büyük beğeni gördü.

Köroğlu Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca büyük bir emek harcayarak hazırladıkları birbirinden güzel projeler, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında gerçekleştirilen TUBİTAK 4006 Bilim Fuarında sergilendi. Köroğlu Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmenleri Zülfinaz Keskin, İlker Gümüş, Refik Açıkel ve diğer öğretmenlerin katkılarıyla hazırlanan projeler okulda görücüye çıktı.  Öğrenciler açılışa katılan protokole ve velilere ürettikleri projeleri tek tek anlattı. Öğrencilerin projeleri beğeniyle izlendi.

Bilim, kültür ve sanat alanında birçok etkinliğin yapıldığı okulda ayrıca Köroğlu İlkokulu 3-B ve 3-C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı resimlerden oluşan sergi de beğeni topladı. Sınıf öğretmenleri Öznur Seven ve Çiğdem Maral Polat önderliğinde hazırlanan sergi de katılımcıların ilgisini çekti.