Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İYİ Kİ VARLAR”

“İYİ Kİ VARLAR”
Highway Outlet AVM Müdürü Dr. M. Arif Tuncer, yaklaşan Anneler Günü öncesinde kampanyalar ve cazip seçeneklerle birçok hediye seçeneğinin ziyaretçilerini beklediğini söyledi.


AVM Müdürü Dr. M. Arif Tuncer, Highway Outlet Alışveriş Merkezi ziyaretçileri için özel ayrıcalıklar sunduklarını belirterek; “Anneler Günü için ev tekstili, zücaciye, bayan giyimde 300TL ve üzeri alışverişlerde müşterilerimize 50TL’lik hediye çeki vereceğiz” dedi.

“Gerek yönetim kurulumuz gerekse alışveriş merkezimiz adına yangın söndürmeye giderken canlarını veren aziz şehitlerimizi anmak istiyorum. Öncelikle Bolumuzun sonrasında da ülkemizin başı sağ olsun” diyerek sözlerine başlayan Tuncer şunları kaydetti:

“Highway Outlet alışveriş merkezimiz Bolu’ya bölgeye, Batı Karadeniz’e katma değer sağlayan bir işletme. Her geçen günde kendi çizgisini yükseğe çıkararak sektördeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Böylelikle de geçtiğimiz Nisan ayına bakıldığında bu senenin Nisan ayında yılın aynı dönemine oranlarsak %30’luk alışveriş merkezimizde mağazalarımızda bir ciro artışı söz konusu.

Türk toplumu için annelerimiz, kadınımız bizim başımızın tacı, kutsaldır. Biz de bundan dolayı annelerimize yönelik hediye alınacak mağazalarımızda Anneler Günü için ev tekstili, zücaciye, bayan giyimde 300TL ve üzeri alışverişlerde müşterilerimize 50TL’lik hediye çeki vereceğiz. Bu 50TL’lik hediye çeki ile bahsettiğimiz uygun görülen mağazalarda gidip alışverişlerini yapıp annelerine hediyelerini alabilecekler.

Gerek şahsım gerek alışveriş merkezimiz adına tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. İyi ki varlar, iyi ki bizi bu günlere getirmişler diyoruz ve ellerinden öpüyoruz.” 

Etiketler: