Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

RAMAZAN ÇELİK’İN EŞİ FATMA HATUN'DA ŞİFA BULDU

RAMAZAN ÇELİK’İN EŞİ FATMA HATUN'DA ŞİFA BULDU
Geredeli sanatçı Ramazan Çelik’in eşi Ayşe Çelik Özel Fatma Hatun Hastanesinde ameliyat oldu. Ünlü sanatçı, eşini hastanede bir an olsun yalnız bırakmadı.

Özel Fatma Hatun Hastanesine karnında şişlik ve ağrı şikayetleri ile başvuran ünlü sanatçı Ramazan Çelik’in eşi Ayşe Çelik, hastanenin başarılı cerrahı Op. Dr. Hüseyin İka tarafından ameliyat edildi. Hastasının durumu ve gerçekleştirilen operasyon hakkında bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin İka, hastasının ameliyat sonrası durumunun iyi olduğunu belirterek, “Ayşe Hanım karnında şişlik ve zaman zaman ortaya çıkan ağrı yakınmaları nedeni ile bize başvurmuştu. Yapılan tetkiklerde insizyonel herni ve göbek fıtığı saptadık. Bu tanılarla Ayşe Hanımı ameliyata aldık. Ameliyat esnasında hem insizyonel herni dediğimiz eski kesiye bağlı fıtığını hem de göbek fıtığını onardık. Hastamızın yaptığımız ameliyattan fayda göreceği kanaatindeyim. Geçmiş olsun diyorum” dedi.Yoğun iş temposuna eşinin ameliyatı için ara veren sanatçı Ramazan Çelik ise yaptığı açıklamada, “Eşimi, evimizin direğini ameliyat ettirdik. İki gün hastanede yattı ev bir sönüktü, çoluk çocuk var ama onun yeri bambaşka. Öncelikle ben Fatma Hatun Hastanesine, doktorumuz Hüseyin Beye ve hastane çalışanlarına sonsuz teşekkürler ediyorum. Biz çok memnun kaldık. Eşim memnun kaldı. Allah’ın izni ile bir hafta sonra dikişlerimiz alınacak” diye konuştu.



Ağrılarından kurtulan Ayşe Çelik ise, “Ameliyatım güzel geçti, çok memnunum. Hüseyin Hocamıza da çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: