Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİDEN CHP’YE ZİYARET

AK PARTİDEN CHP’YE ZİYARET
AK Parti Bolu İl yönetimi, geçtiğimiz hafta abisi vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu'ya taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyarete, Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mazhar Bozoğlu İl Kadın Kolları Başkanımız Arzu Aydın İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

“YÜZÜMÜZ HEP GÜLMELİ”

Ziyarette ilk konuşmayı Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür eden Karsu; “Bu ülke bizim ülkemiz, hepimizin ülkesi. Bu ülke eşi enderi olmayan bir ülke. Öyle inanın ki; insanları da eşi olmayan insanlardan müteşekkil. Benim yeryüzünde gezmediğim yer kalmadı. Her yerde her işi yaptım. Çalıştım, gezdim dostlar kazandım, dostluklar kurdum. Bu ülkenin insanı kadar dürüst, namuslu, sadık, işini, gücünü, dostluklarını ayırabilen insanlar topluluğu. Bizim alışkanlıklarımızdan bir tanesi de Türk ve Türkmen ailelerinin öteden beri gelişinden dolayı birbirimizi daima sıcak karşılamak ve misafirperver olmak mecburiyetinde ve adetlerinde bir tanesidir.” dedi.

“HEDEFLERİMİZ VE BEKLENTİLERİMİZ AYNI”

Hedeflerimiz ve beklentilerimiz aynı diyen Karsu; “Sizler belki bu ülkeyi yönetiyorsunuz bizde sizi takip ediyoruz, tenkit ediyoruz zaman zaman kırıcı, olumlu, olumsuz cevapta alsak kırılmıyoruz. Neden kırılmıyoruz? Siz bizim gibi, biz sizin gibiyiz. Gün gelecek birbirimizi hep arayacağız. İşin sonunda gideceğimiz yer yine bu topraklar. Onun için özellikle başkanıma ve hepinize teşekkür ederim, böyle bir incelikte bulundunuz. Size saygı, sevgi sunuyorum. Hep böyle olmalı, yüzümüz hep gülmeli. Birimiz muhakkak yönetecek birimiz de onu takip edecek, ana muhalefet olacak ve ya yavru muhalefet olacak hiç fark etmez. Sevgiyi ve dostlukları unutmamamız lazım. Ufak tefek ayrıntılarda birbirimizden ayrılıyoruz, yöntemlerimiz, hedeflerimiz, beklentilerimiz aynı. Hep bu ülkenin insanlarına hizmet etmek. Onlara iş, aş, emek sarf etmek onlarla haşır neşir olmak dünyadaki ilerimizi onlara göre ayarlamak. Hepimizin gideceği fani dünyadan belli. Onun için sevgiyi terk etmeyelim, her şeyin sevginin eseri olduğunu unutmayalım. Başkanıma tekrar teşekkür ediyorum. her dara düştüğümde sağ olsun beni arar.” şeklinde konuştu.

“HEPSİNİN ALTINA İMZAMI ATIYORUM”

Karsu’nun ardından AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay konuştu. Doğanay, “İki farklı siyasi partiyiz fakat birlikte bir bütünüz” diyerek; “ Kazım abinin konuşmasının başından son cümlesine kadar anlattıkları, söylediklerinin hepsinin altına imzamı atıyorum. Evet, güzel insanların yaşadığı güzel bir ülkede yaşıyoruz. Farklı renklerimiz çeşitlerimiz hepsi olacak ama biz ülke olarak bir mozaiğiz o mozaik ile birlikte de bir bütünüz. Bütün olmaya da devam edeceğiz.  Tabi ki iki farklı siyasi partiyiz. İki siyasi partinin farklı düşünceleri de olacak bunlar da gayet doğaldır. Netice de sonuç olarak ülkeyi belirli hedeflere taşımak için her iki siyasi partide de bu yönde vizyonunu ortaya koymak adına çaba sarf ediyor. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da doğal olarak devam edecek.” ifadelerini kullandı. 

“SEVİYELİ SİYASİ ANLAYIŞI BOLU’DA SÜRDÜRMEK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ”

Asıl ziyaret sebeplerinin baş sağlığı dilemek olduğuna vurgu yapan Doğanay; “Ben şunu belirtmek istiyorum takriben 3 yıllık il başkanlığı dönemimde siyasi kavgadan uzak Bolu’da yaşadığımız biliyoruz. Birbirimizin iyi, kötü günüde,  düğününde, cenazesinde her yerde birlikte olacağımızı da biliyoruz. Onun için bu nezaketi Kazım abimiz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı da var seviyeli siyasi anlayışı Bolu’da sürdürmek için çaba sarf ediyoruz. Bunun olması gerektiğini de düşünüyoruz. Çünkü sevgi ve saygının açmayacağı kapının olmadığını da düşünüyoruz. Bu mimalde baktığımız zaman geçenlerde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilimiz Tanju Özcan Bey de vardı, İl başkanımızın öncülüğünde bize bir ziyarete gelmişlerdi. Aslında bugünkü ziyaretimiz o gündü ziyarete bir iadeyi ziyarete manası da taşımakla birlikte bugün buradayız. Öncelikle burada olma nedenimiz geçen hafta Cumhuriyet Halk partisi İl başkanımız Kazım abinin ağabeyi 15. ve 16.  Dönem isim olarak adaş olduğumuz Nurettin Karsu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ben şahsım ve arkadaşlarım adına baş sağlığı dileklerimizi iletmek adına bugün burada olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Tabi 15. ve 16. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapmış, ülkeye ve millete hizmet etmiş mekanı cennet olsun. Geride bırakmış olduğu Karsu ailesinin hepsine sabırlar diliyoruz.” diye konuştu.

“BOLU BELEDİYESİ’NİN İKİ GÖREV ŞEHİDİDİR”

Konuşmasının sonunda  geçtiğimiz Pazar günü Bolu Belediyesinin 2 İtfaiye erinin şehit düşmesinden duyduğu üzüntüyü ifade ederek şunları kaydetti: “Bu hafta Pazar günü itibariyle Bolu’nun Büyük Tekke köyünde çıkan bir yangın neticesinde 5 ev yanmıştır. Orada evlerini kaybeden vatandaşlarımıza da rabbimden kolaylıklar diliyorum. Tabi ki o süreçte o yangını söndürmek için yol çıktıklarında ani bir hızla yolun hemen girişinde itfaiye aracının devrilmesi neticesinde Bolu Belediyesinin iki tane itfaiye eri Erhan ve Erkut kardeşimiz genç yaşta hayatlarının baharında rahmeti rahmana kavuştular. Öncelikle onların anneleri, babaları, eşine, ailesine sabırlar diliyoruz. Bolu Belediyesinin iki görev şehididir kendileri. Hayatlarının baharında can, mal kurtarmak için yola çıktılar ama hayatlarını kaybettiler. Hayat böyle bir şe yarın ne olacağı, bir dakika sonrası ne olacağını bilmiyoruz.

“TÜM SİYASİ PARTİLER ADINA DA HAYIRLI OLSUN”

Ben bu nazik karşılamadan dolayı her zaman olduğu gibi başta İl Başkanımız olmak kaydıyla Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne şahsım ve arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Malum bir sürece de girdik. 24 Haziran seçimlerinin de ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah Bolu’da da bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da kavgadan gürültüden uzak ama siyaseten birbirimizi eleştirdiğimiz zamanlarda olacak biz onun dozunu da biliyoruz. Onun için de kullandığımız dile ve üsluba da dikkat ediyoruz, dikkat etmeye çalışıyoruz. Bu manada da tüm siyasi partiler adına da hayırlı olsun diyoruz.” 

Etiketler: