Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP BOLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ERKAN BEKTAŞ...

MHP BOLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ERKAN BEKTAŞ...
MHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Erkan Bektaş yaptığı açıklamada, MHP’nin tüm aday adayları olarak göreve hazır olduklarını, laf üretmek değil proje üretmek için bu göreve talip olduklarını söyledi.

Bektaş yaptığı açıklamada, “Bolumuzun tüm köylerinden beldelerine ilçelerinden merkez mahallelerine kadar buradan ‘merhaba’ diyorum ve tüm büyüklerime, kardeşlerime, dostlarıma selamlarımı iletiyorum. Bugün il başkanımızın ve yönetim kurulumuzun önderliğinde birbirinden kıymetli 12 millet vekili aday adayı arkadaşlarımızı değerli basınımızın önünde kendimizi tanıtmış bulunmaktayız.

Ülkemiz ve milletimizin kaderi için önümüzde kritik bir seçim bizi beklemektedir. Bizler MHP Milletvekili aday adayları olarak Genel Başkanımızın izinde, davamızın hedefleri doğrultusunda tüm hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız. Her birimiz milletvekilliği yapabilecek kabiliyete sahiptir. Tüm Bolu halkının şüphesi olmasın ki ayırt etmeksizin her bir vatandaşımız bizim için önemlidir. Hedeflerimiz laf üretmek değil icraat üretmektir. Vatanımıza milletimize ve Bolumuza hizmet mücadelesidir” dedi.