Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YILDIZ’DAN DEV STADYUM PROJESİ

YILDIZ’DAN DEV STADYUM PROJESİ
AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı olan Halit Yıldız, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Boluspor için stadyum projesini paylaşan AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Halit Yıldız, 14.014 kişilik stadyum yapma planlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunacaklarını ifade etti.

Kamu ve özel sektörde yaptığı projelerle "Projelerin Adamı" olarak bilinen Halit Yıldız seçim bildirgesinde '14.014 kişilik stadyum' için gerekli çalışmanın yapılacağını açıkladı.

Boluspor'da bir dönem yönetici olarak da görev alan AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Halit Yıldız şunları dile getirdi: “Şehir merkezinde mi olmalı yada üniversitenin olduğu yerde mi olmalı, bizim Halit Yıldız olarak bir zorlamamız illa burada olacak diye bir düşüncemiz olmaz. Tekrar Bolu kamuoyu ile beraber oturur yeri belirler ve en uygun yeri buluruz. Doğrusu ve olması gerekende budur zaten. Stat projesi üniversitenin imkanlarıyla yapılacak bir yatırım değil, bu Boluspor’un hakkı bunu kimse inkar edemez. Boluspor’un çok altında olan kulüplerin illerin bile stadı var artık. İnşallah bu dönem süper lige çıkarsak çok rahat bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına gidip stadı isteme hakkımız doğacak.” 

Etiketler: