Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başaran, MHP aday adaylarını tanıttı

Başaran, MHP aday adaylarını tanıttı

24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde, milletvekili aday adaylığı nedeniyle MHP İl Başkanlığından istifa eden Adem Evcil’in yerine il başkanlığı görevine gelen Cihan Başaran, milletvekili aday adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Partisinin il başkanlığında basın mensupları ile bir araya gelen MHP İl Başkanı Cihan Başaran, “Bu seçimlere çok iddialı giriyoruz. Projelerimizle geliyoruz, Bolu’ya hizmet azmiyle geliyoruz. Emin olun ve güvenin bize, MHP Millet Vekilleri ile Bolu çok güzel olacak.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Binasında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Cihan Başaran, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

Milletvekili aday adaylarını tanıtmadan önce açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Cihan Başaran, konuşmasının başında kendini tanıttı. Başaran, “Bolu’nun Akpınar mahallesi doğumluyum. Gerede’nin Örencik köyündenim. Geredeli Emekli Öğretmen ve Serbest Muhasebeci Ömer Başaran’ın ve Gerede ile Dörtdivan ilçelerinde hanımlara dikiş, nakış öğretmenliği yapmış rahmetli Vahibe Başaran’ın oğluyum. Öğrenim hayatımı, Bolu’da İnkılap İlkokulu, Atatürk Orta Okulu, Bolu Atatürk Lisesinde tamamladım. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümü mezunuyum. Bir dönem özel sektörde muhasebe müdürlüğü ve şirket müdürlüğü yaptıktan sonra 2001 yılında mesleğim olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik büromu açtım ve halen de mesleğimi severek yapmaya devam ediyorum. Bolu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesiyim ve başkan yardımcılığı görevini yapmaya devam ediyorum. Bolu Defterdarlığı Takdir Komisyonu Üyesiyim. Geçmiş yıllarda, mali ve ekonomi konularında köşe yazarlığı yaptım.” diye konuştu.

Başaran toplantının devamında Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri hakkında konuştu. Başaran, “Gündemimiz Cumhurbaşkanı, Millet Vekilleri seçimidir. Türkiye ve Bolu seçim atmosferine girmiştir. 24 Haziran’da milletin iradesi sandıklara yansıyacaktır. Seçimlerin Milletimize, Türkiye’mize, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, toprağında huzur bulduğum, Bolu ilimize huzur, refah, zenginlik, mutluluk getirmesini temenni ediyorum.  MHP Millet Vekili aday adaylığı başvuru süreci 3 Mayıs’ta son buldu.  Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat hukukuna saygı duyarak, İl Başkanlığımıza bizzat gelerek Millet Vekili aday adayı olmak istediğini açıklayan ve birbirinden kıymetli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İl Başkanlığımızın ve yönetim kurulumuzun olurunu alarak,  MHP Genel Merkezine başvurularını yapan 12 Millet Vekili aday adayımız olmuştur. Aday Adaylığı süreçlerinde bu kıymetli Türkiye sevdalılarına başarılar diliyorum. 12 kıymetli aday adayının bu yola baş koyması, Bolu’ya hizmet niyetiyle yola çıkması, MHP’nin Bolu da ne kadar güçlü ne kadar diri ve ne kadar birlik beraberlik içinde olduğunun en önemli kanıtıdır. Bu seçimlere çok iddialı giriyoruz. Projelerimizle geliyoruz, Bolu’ya hizmet azmiyle geliyoruz. Emin olun ve güvenin bize, MHP Millet Vekilleri ile Bolu çok güzel olacak. Yılladır beklediği hizmetlere, yatırımlara, zenginliğe, mutluluğa, kavuşacak. İl Başkanı olarak ben Cihan Başaran ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 12 Millet Vekili aday adayına da eşit mesafedeyiz. Bolu’dan sıralamaya girecek 3 Millet Vekili adayının belirlenmesinde dikkat edeceğimiz iki kriterimiz var. Birinci kriter, MHP Bolu teşkilatlarımızın görüşleridir. İkinci kriter, halkımızın aday adaylarımız hakkındaki görüşleridir. Teşkilatları oluşturan değerli dava arkadaşlarımın ve Bolu halkının görüşleri benim için çok önemlidir. Onlar kimi Millet Vekili listesinde görmek istiyorsa bende bu iradenin gerçekleşmesi için elimden gelen desteği vereceğim.” dedi.

Cihan Başaran, konuşmasının sonunda MHP’den aday adayı olan isimleri sıraladı.

MHP’den Aday Adayı Olan isimler şu şekilde; Adem Evcil, Akın Tek, Cihan Yıldırım, Erkan Be
Etiketler: