Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BİR TEK SÜPER LİG'E ÇIKMAK KALDI”

“BİR TEK SÜPER LİG'E ÇIKMAK KALDI”
Spor Toto 1. Lig'in son haftasında Denizlispor'u 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "En çok gol yiyen takımken en az gol yiyen takım olduk. Her şeyi başardık. Bir tek Süper Lig'e çıkmak kaldı. İnşallah onu da başaracağız." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımını tebrik ettiğini söyledi.

Oyuncularının yine çok önemli bir işi başardığını aktaran Karafırtınalar, "16 kez onları burada tebrik ettim. 16 kez kazanmak kolay bir şey değildi. Çok güzel bir sezon geçirdiler. Hem kendileri hem benim hem de camia adına çok güzel oldu." ifadelerini kullandı.

Boluspor'un sezonun başında zor günler geçirdiğini anımsatan Karafırtınalar, şöyle devam etti:

"Çok geriden geldik. En çok gol yiyen takımken en az gol yiyen takım olduk. Deplasmanda en çok kazanan takım olduk. En çok galip gelen takım olduk. Her şeyi başardık. Bir tek Süper Lig'e çıkmak kaldı. İnşallah onu da başaracağız. İlk ikiden çıkan takımları tebrik ediyorum ikisi de büyük camialar. Hayırlı olsun. İnşallah play-off'lardan sonra da bizi tebrik ederler. Biz çıkarız. Bunu da fazlasıyla hak ediyoruz."

Karafırtınalar, play-off'larda karşılaşacakları takımı düşünerek oyun oynamadıklarını belirterek, "Biz şu takım, bu takım olsun diye herhangi bir düşünceye de girmedik. Çıktık, oyunumuzu oynadık. Maçı kazandık. Belki berabere bitirseydik Erzurum ile eşleşecektik. Öyle bir tercih yapmadık. Öyle bir şeye ihtiyaç da duymadık. Kim çıkarsa çıksın fark etmez, oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum." değerlendirmesinde bulundu.

DENİZLİSPOR MUTLU

Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan ise maçı değil sezonu değerlendirmenin daha iyi olacağını belirterek, "Bu kadar kısa sürede bu kadar geriden gelip de rakibimizin önüne geçmek gerçekten iyi bir iş başardığımız düşüncesi içindeyiz. Bunun için gerçekten çok çalıştık. Çok iyi odaklandık. Her maç bizim için bir final maçıydı." diye konuştu.

Çok çalışarak ligi iyi bir performansla tamamladıklarını dile getiren Cihan, "Ligi, iyi bir performansla tamamladığımızdan dolayı çok mutluyuz. Denizlispor'a, camiaya hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Etiketler: