Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN ÇOK SEVİNDİ

TANJU ÖZCAN ÇOK SEVİNDİ
Tanju Özcan’ın siyaseten birlikte hareket ettiği Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı oldu. Özcan, bu gelişmeyi; “Muharrem İnce bu ülkenin yeni Cumhurbaşkanı olacak. Tabi gurur duydum. Gerçekten en yakınındaki yol arkadaşlarından bir tanesi olarak onur duydum” şeklinde değerlendirdi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın merkez ilçe başkanlığı döneminden il başkanlığı ve iki dönem milletvekilliği dönemlerinde birlikte hareket ettiği Yalova Milletvekili Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı oldu.

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olmasını değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan; “Biz Muharrem İnce ile birkaç yıldır birlikte yol yürüyoruz. Ben Muharrem İnce’ye yıllar önce inandım. Bir gün Türkiye’yi yöneteceğine inandın ve o yüzden de hep bu inancın gereği olarak da yanında durdum. Kurultaylarda birlikteydik. Ancak bugün itibarıyla benim 5 yıl önce inandığıma bugün bütün Türkiye inanmaya başladı. 24 Haziran’da ve ya en geç 8 Temmuz’da Muharrem İnce bu ülkenin yeni Cumhurbaşkanı olacak. Tabi gurur duydum. Gerçekten en yakınındaki yol arkadaşlarından bir tanesi olarak onur duydum. Daha bir inanarak daha bir heyecanla bu süreçte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: