Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YILDIZ TEMAYÜL İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

YILDIZ TEMAYÜL İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Kendisine verilen ‘Projelerin Adamı’ yakıştırması ile AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı olan Halit Yıldız yarın (Cumartesi günü) AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek Temayül Yoklaması ziyaretlerini sürdürdü.


Tüm Türkiye’de 24 Haziran’da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adayları çalışmalarını sürdürürken Bolu’da Temayül Yoklaması için ziyaretler gerçekleşmeye devam ediyor. AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Halit Yıldız’da dün gerçekleştirdiği Kıbrısçık, Seben, Göynük ve Mudurnu ziyaretlerinin ardından bugün de Mengen, Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçelerini ziyaret etti ve teşkilat üyeleri ile birlikte yöre halkıyla görüştü. Yıldız’ın akşam saatlerinde de Bolu Merkez İlçe teşkilatlarına ziyaretlerini gerçekleştireceği ve Temayül Yoklaması için çalışmalarını tamamlayacağı öğrenildi.

AK Parti Bolu Teşkilatları için Temayül Yoklaması yarın (05.05.2018) AK Parti Bolu İl Başkanlığı Konferans Salonu’nda 10.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Etiketler: