Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DÖRTDİVANLI KADINLARA MÜJDE

DÖRTDİVANLI KADINLARA MÜJDE
Dörtdivan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği yatırımlara bir yenisini ekleyerek Gençlik Merkezinde bulunan mevcut fitness salonunu bayanların hizmetine açtı.


Dörtdivan Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerinde fark yaratmaya devam ediyor. Rutin belediyecilik faaliyetlerinin dışında ürettiği hizmetlerle adından söz ettiren Dörtdivan Belediyesi, sporseverler için Gençlik Merkezinde bulunan mevcut fitness salonunu hizmete açtı.

"İlçemizde kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin artması için elimizden gelen desteği veriyoruz. Salonda spor yapabilecekleri çok uygun, güzel bir mekan ve bir aile ortamı oluşturduk" diyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, bayanların belirlenen günlerde salonda spor yapabileceğini dile getirdi.

Fitness salonunda tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uzunoğlu, Dörtdivan Belediyesi olarak spora verdikleri önemi şu sözlerle ifade etti: “Dörtdivan Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Spora erişim olanaklarını artırmayı da önceliklerimiz arasında görüyoruz. Ben de sağlıklı bir yaşam için sporun mutlaka hayatımızda olması gerektiğini düşünüyorum. Geçtiğimiz yıllarda sporseverlimizin hizmetine sunduğumuz Spor Kompleksi gerek tribünleriyle, gerek suni çim zeminiyle, gerekse çevre düzenlemesiyle halkımız için bir cazibe merkezi haline dönüştü. Kadılar mahallesi yazı caddesi okul yolu üzerinde bulunan kapalı Halı saha ve kapalı spor salonuyla şimdi de bu fitness salonumuzla burası tam bir spor tesisine dönüştü. Spora ve sporculara olan yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Dörtdivan Belediyesi fitness salonu vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”  Başkan Uzunoğlu, yaptıkları yatırımlarla Dörtdivan’ı her geçen gün daha güzel, daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek olduğunu belirtti.

Etiketler: