Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ARAP YATIRIMCILARA BOLU TANITIMI

ARAP YATIRIMCILARA BOLU TANITIMI
Yüksel İnşaat ve El Fateh Grup tarafından organize edilen bir toplantı ile Arap yatırımcılar Bolu hakkında bilgilendirildi. 1 – 3 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan organizasyonun ilk etabında, yaklaşık 50 yatırımcıya Bolu’da yatırım yapılabilecek sektörler ve alanlar tanıtılacak.


Karpalas Otel’de düzenlenen toplanın ilk etabına 50 yatırımcı katıldı. Yaklaşık bir ay sürecek olan organizasyon kapsamında 180 yatırımcıya ulaşılması hedefleniyor.

Yapılan toplantı ile ilgili bilgiler veren El Fateh Grup Temsilcisi Muhammed El Fateh İsmail, “Biz Bolu’da çalışmaya üç sene önce başladık. Burası çok güzel bir şehir. Bolu’da çok hızlı iş yapabiliyoruz. Karaçayır’da devam eden projemiz var. Sağlık Mahallesi’nde ve diğer mahallelerde de projelerimiz başladı. Burada başka sektörlerde yatırım bekliyoruz. Tavuk sektörü, kümes, büyükbaş sektöründe, inşaat sektöründe, ticarette büyük yatırımlar bekliyoruz inşallah.” dedi.

Yüksel İnşaat Yetkilisi Serkan Çakır ise, “Bolu’nun kalkınması için Birleşik Arap Emirliklerinden bir grup geldi. Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan’dan 50 kişilik bir grup geldi. Toplamda 185 kişilik bir grup gelecek. 1 – 3 Mayıs tarihleri arasında ağırlayacağız, Bolu’yu ve ilçelerini gezdireceğiz. Buradaki yatırım imkanlarını göstereceğiz. Turizm amaçlı bir grubumuz olacak onlara gezi düzenleyeceğiz. Ramazan ayından sonraki iki haftada 50 kişilik bir grup daha gelecek. Bu periyotlar halinde bir ay boyunca devam edecek. Yatırımcıların arasında çiftlik arazisi, kümes arazisi ve organize sanayi bölgesinde Bolu ve Gerede organize sanayisinde fabrika arazisine bakacaklar var.” dedi. 

Etiketler: