Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"RAMAZAN'IN MÜJDESİ BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Doğanay; “Tüm İslam Alemi olarak, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandiline kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayının müjdecisi, günahlardan kurtuluş gecesi olan Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi iklimlerin yoğun olduğu bu önemli gecelerin kardeşliğimiz ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ederim.” dedi.

Nurettin Doğanay, “Berat Kandili, af ve kardeşlik duygularımızın pekişmesi bakımından bizler için büyük bir fırsattır” diyerek; “Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevmeli, kini ve nefreti sevgiye; bencilliği fedakarlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

Yüce Mevla’mızın; milletimizi ve tüm inananları, günah yüklerimizden berat etmiş olarak Ramazan’a ulaştırmayı nasip eylemesini temenni ediyorum. Berat Kandilinin başka ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin beratına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını diler, milletimizin ve tüm Müslümanların Berat Kandilini tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Etiketler: