Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İSMAİL YERLİKAYA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İSMAİL YERLİKAYA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İnşaat Mühendisi İsmail Yerlikaya, 24 Haziran'da yapılacak erken seçimde 27’inci dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Yerlikaya, AK Parti Bolu İl Başkanlığı’na 27'inci dönem milletvekili genel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Yerlikaya hizmetkar olmaya talip olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Büyük Türkiye’mizin temellerinin atıldığı, Türk Asrı olan 21. yüzyılda ülkemizin 2053 ve 2071 hedeflerinin planlandığı, dünya dengelerinin yeniden şekillendiği bu süreçte; çalışkanlığı, cesareti ve liderliğiyle milletin gururu, ümmetin umudu olan Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la aynı maratonu aynı tempoyla koşmak için, Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koymak için, güçlü ve büyük Türkiye için, tabiatın kalbi Bolumuzun aydınlık ve müreffeh geleceği için, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti milletvekili adaylığına yani halkımıza hizmetkâr olmaya talip olduğumuzu, aziz milletimizin ve tüm Bolu kamuoyunun takdirlerine arz ediyorum. Rabbim utandırtmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Etiketler: