Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YOĞUN BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRECEĞİZ”

“YOĞUN BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRECEĞİZ”
2 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığı görevini yürüten Adem Evcil, 24 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığını açıklamasından ardından seçim sürecinde yapılacaklar hakkında bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini ifade eden Adem Evcil, milletvekili seçimlerinde ise kendi adaylarına oy vereceklerini söyledi.

Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Evcil değerlendirmelerde bulundu. Evcil; “2 yıldır yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığından 27. Dönem genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için istifa ettim. Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezine önümüzdeki günlerde aday adaylığı başvurusu için gideceğim. Malumunuz dün yakın takip ettiniz Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlere hazır. Şahsımla birlikte an itibariyle 11 tane aday adayımız var, bunlarda önümüzdeki günlerde başvurularını yapacaklar. Yoğun bir seçim süreci geçireceğiz.” dedi.

“SEÇİM VAADİMİZ HALK TİPİ MİLLETVEKİLİ”

Adem Evcil, seçim sürecinde en büyük vaatlerinin halk tipi milletvekili olduğunu belirterek; “Bizim milletvekili aday adayı olarak bu seçimlerde en büyük vaadimiz “halk tipi bir milletvekili nasıl Olur”? Çünkü bu güne kadar milletvekili aday adaylığı profilleri özellikle adaylık noktasında bu iş ikinci aşamaya geçtiğinde baktığınız zaman ekonomisi büyük, müteahhitler, mühendisler, toplumun biraz daha üst tabakasındaki insanlar sadece milletvekili adayı olabilir ya da milletvekili olabilir algısını kırmak adına halk tipi milletvekili nasıl olur? Halk tipi milletvekili aday adayı nasıl olur? Biz bunu vatandaşımıza göstereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisinin içerisinde 11 aday adayı olan arkadaşlarımızın içerisinde hepsi toplumun farklı meslek guruplarından oluşuyor ve inanın halkın içinden geliyorlar. Hepsi içinizden insanlar, sizin kardeşleriniz, sokakta karşılaşabileceğiniz insanlar. Bizim en büyük seçim vaadimiz bundan sonraki süreçte Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Milliyetçi Hareket Partisi aday adaylarının tamamı bütün arkadaşlarımın da aynı şeyi düşündüğünü biliyorum halk tipi bir milletvekili.

Nasıl halk tipi milletvekili diyeceksiniz. Sokağa indiğinizde, spor salonuna gittiğinizde, sergide, sinemada, Avm’de,  karşılaşabileceğiniz dolayısıyla halkın içinde simit yerken, çay içerken karşılaşabileceğiniz, sorununuzu, derdinizi anlattığınızda sizin derdinizle, sorununuzla en az sizin kadar haşır neşir olabilecek bir milletvekili profili oluşturmayı istiyoruz, amaçlıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza bu bağlamda devam edeceğiz. Malumunuz çok kısıtlı bir süre var. Bu sürede gücümüzün yettiğince, dilimizin döndüğünce Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilke ve ülkülerini vatandaşımıza anlatacağız.”

15 Temmuz darbe girişiminden sonra vatandaşımızın gönlüne, hanelere kadar girdik. Nasıl oldu? 15 Temmuz darbe girişiminde sayın genel başkanımızın aslanlar gibi durması, önce ülkem ve milletim demesi bizlerin de sayın genel başkanımızın illerde iz düşümü olmamızla birlikte vatandaşımız Milliyetçi Hareket Partisine güveniyor. Vatandaşımız Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte olacak bir ittifakta hükümet partisinin kandırılmayacağına inanıyor. Bu bağlamda biz üzerimize düşeni yapacağız. Biz halkın içerisinden gelen insanlarız. Sadece seçim çalışmaları olarak çalışmadığımızı vatandaşımız bundan 4 yıl önceye giderse biliyor. Bundan sonraki süreçte aday adaylığımız kabul edilir, sırlamamız 1, 2, 3 ne olursa olsun biz Milliyetçi Hareket Partisinin emrinde çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“OYUMUZU RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A VERECEĞİZ”

Bolu özelinde AK Parti ile birlikte seçim çalışmaları yürütüp yürütmeyecekleri konusunda, ‘Aynı amaca yürüyen iki siyasi partiyiz’ diyen Evcil;  “İki siyasi partinin farklı çalışmaları olacaktır. Dediğim gibi ortak amaçta birleştik. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız yok. Sayın genel başkanımız Sayın Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı. Bizlerde Sayın genel başkanımızın söylediği gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyumuzu Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz.” diye konuştu.

“KAVGA SİYASETİ YÜRÜTMEYECEĞİZ”

Evcil son olarak seçim çalışmaları yürütürken eylem ve söylemlerine dikkat edeceklerini vurgulayarak; “Milletvekilliği seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisine oyumuzu vereceğiz. Ne kadar buradan güçlü bir milletvekili çıkartırsak Milliyetçi Hareket Partisi olarak 15 Temmuz gecesi vatandaşımız çok net bir şekli ile anladı. Milli muhalefeti o zaman bütün Bolulu hemşerilerimiz uygulamalı olarak anladı. Buradan 1 Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili olursa bu milletvekili diğer siyasi partilerdeki gönül vermiş vatandaşlarımızın da milletvekili olacak. Ben inanıyorum bütün Bolu halkının buna inancı tam. Şahsımızla alakalı kardeşlerini meclise gönderecekler. Kardeşleri Adem’i. Bu noktada çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizim için en önemli arter kesinlikle kavga siyaseti yürütmeyeceğiz. Kavgalı bir seçim propagandası yürütmeyeceğiz. Eylem ve söylemlerimize dikkat edeceğiz.” dedi.

Etiketler: