Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR, ESKİŞEHİR’E GİTTİ

BOLUSPOR, ESKİŞEHİR’E GİTTİ
Boluspor, TFF 1’inci ligin 33’üncü haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşma için Bolu’dan yola çıktı. Bolusporlu oyuncuları, tesislerden kırmızı beyazlı yöneticiler uğurladı. Boluspor kafilesinde Başkan Necip Çarıkcı yöneticilerden Hüseyin Kayalıoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Öztabağ da yer aldı.

İlk 2 iddiasını son haftaya taşımak isteyen Boluspor, Eskişehir’e hareket etti. Kırmızı beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Boluspor’u tesislerden, Başkan Yardımcısı Oktay Ercan, Genel Sekreter Murat Sarper Şen ve Tesisler Sorumlusu Sabahattin Ahmet Yamaner uğurladı.

“SONUNA KADAR BU İŞİ KOVALAYACAĞIZ”

Kırmızı Beyazlı oyuncuların moral motivasyonunun yüksek olduğu gözlenirken Başkan Necip Çarıkçı; ‘Eskişehirspor deplasmanına galibiyet için gidiyoruz’ dedi. Ligin 9.haftasında beri takımla birlikte hareket ettiğini söyleyen Çarıkçı; “Oyuncularımı maçlarda yalnız bırakmıyorum. Onlarla birlikte gerek otobüs gerekse uçakla birlikte maçlara gidiyorum. Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Oynanmayan iki maçımız var. Sonuna kadar bu işi kovalayacağız. Takımımıza Eskişehirspor maçında başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler: