Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR PÜR NEŞE

BOLUSPOR PÜR NEŞE
Boluspor’da Eskişehirspor maçı öncesi moraller üst seviyede. Play-Off biletini cebine koyan ve 2 ve 3’üncü sıradaki takımların puan kaybetmesini bekleyen kırmızı beyazlılarda bahar havası var.

Deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Boluspor’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Play-Off biletini cebine koyan kırmızı beyazlılar, zorlu deplasmana3 puan için gitmeye hazırlanırken, rakibin durumu Bolsuporlu oyuncuları etkilemiyor.

Lig de son iki maçını kazanmak isteyen kırmızı beyazlı oyuncular, ikinci ve üçüncü sırada bulunan takımların puan kaybetmesini bekleyecek. Boluspor’da oyuncular Eskişehirspor maçında galip gelebilmek için antrenmanlardaki tempolarını hiç düşürmüyor. Tamamen maça konsantre olan kırmızı beyazlıların hırslı mücadelesi yüz güldürüyor.

ARAPİ GERİ DÖNDÜ

İki haftadır sakatlığı nedeniyle oynamayan ve formasından uzak kalan Arnavut oyuncu Renato Arabi tedavilerinin ardından sakatlığını atlatıp takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

Bu sezon kırmızı beyazı forma ile 26 karşılaşmaya çıkan ve 2201 dakika sahada kalan Renato Arabi, iki haftadır sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamamıştı. Tedavilerinin ardından sakatlığı geçen Arnavut oyuncu takımla birlikte çalışmalara başladı.

Etiketler: