Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

14 BURDA BİNLERCE ÇOCUKLA 23 NİSAN BAYRAMINI KUTLA

14 BURDA BİNLERCE ÇOCUKLA 23 NİSAN BAYRAMINI KUTLA
Bolu’nun alışveriş ve cazibe merkezi olan 14 Burda AVM 22-23 Nisan tarihlerinde Ulu Önder Atatürk’ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutladı.


Bolu Belediyesi, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilimizde bulunan 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu, 50. Yıl İlkokulu (1H, 3L ve 3K sınıfı), Milli Egemenlik İlkokulu (1A ve 1B sınıfı), Sakarya İlkokulu (1E ve 4E sınıfı), TOBB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı), Koray Küçükoğlu Dans Okulu, EFC Esportes Fitness Club Dans okulu katkılarıyla 14 Burda AVM’de 1.200 öğrenci sahne aldı.

İki gün boyunca öğle saatlerinde animatör ekiplerin gerçekleştirdiği eğlencelerle başlayan kutlamalar okulların etkinlikleri ile akşam saatlerine kadar devam etti.

22 Nisan Pazar saat 13:00’da başlayan etkinlikler, saat 16:00’da Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize edilen “Bolu’da Çocuk Olmak” konulu resim yarışmasının ödül töreninin ardından eğlenceler devam etti ve saat 18:00’da Bolu Belediyesi’nin misafirleri olan Kazakistanlı ve Kırgızistanlı öğrencilerin sahne almasıyla etkinlikler sona erdi. 23 Nisan Pazartesi günü saat 12:00’da TOBB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri oluşturdukları atölye köşeleri ve sahne şovları ile günü hızlı bir başlangıç yapıldı. Gün boyunca okul gösterileri, eğlenceler ve hediyelerle çocuklarımız tam bir bayram atmosferinde eğlendiler.

Etiketler: