Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“RAKİPLERİN HATA YAPMASINI BEKLEYECEĞİZ”

“RAKİPLERİN HATA YAPMASINI BEKLEYECEĞİZ”
Boluspor Teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Eskişehirspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Son haftaya kadar yarışın içinde olduklarını ifade eden Karafırtınalar; “Kazanan bir takım var, isteyen bir takım var, bununda sonucunu almak istiyoruz” dedi.

Ligde 33’üncü haftada deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılarda teknik direktör Sait Karafırtınalar yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

“2 MAÇ KÂĞIT ÜZERİNDE ZOR MAÇ GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Güzel bir sezon geçirdiklerini ifade eden Karafırtınalar; “ Bunu son kalan 2 maçta olursa ilk ikiyle süsleyip, olmazsa ilk altının içerisinden play-off’tan çıkarak süslemek istiyoruz. Bizde farkındayız olanların en yüksek puan ortalamasıyla oynuyoruz, kazanan bir takım ve isteyen bir takım var. Bununda sonucunda bizde herkes gibi şampiyon olarak tamamlamasını istiyoruz. 2 maç kâğıt üzerinde zor maç gibi görünüyor. Bizim hem kazanmamız, rakiplerin kaybetmesi gerekiyor. Her şeyin bir arada olması gerekiyor, şu zamana kadar her şey o şekilde oldu bununda öyle olacağını düşünüyorum” dedi.

“BİZ HATA YAPMADAN RAKİPLERİN HATA YAPMASINI BEKLEYECEĞİZ”

Son haftaya kadar bu heyecan devam eder mi? Ankaragücü’nün puan kaybetmesini bekliyor musunuz? Sorularına cevap veren Sait Karafırtınalar şunları söyledi; “Futbolunun içinde olağan şeyler bunlar, geçen hafta mesela Ankaragücü Gaziantep BB maçının 4 -0 biteceğini kimse tahmin edemezdi. Ben mesela son Adanademirspor maçı için konuşmuyorum, belki Manisa ile oynayacakları maçta bile kaybedebilirler. Bizde kaybedebiliriz, ama biz hata yapmadan rakiplerin hata yapmasını bekleyeceğiz. Şuanda yapacağımız çok fazla bir şey yok” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: