Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YÖNETİMDEN RADİKAL KARAR

YÖNETİMDEN RADİKAL KARAR
Spor Toto 1.ligde bitime iki hafta kala Play-Off’ları garantileyen ve ilk iddiası devam eden Boluspor’da yönetim son düdüğe kadar mücadeleye devam kararı aldı.

Daha iki tane oynanmayan 90 dakika olduğunu belirten başkan Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu son dakikaya kadar ilk iki kararından vazgeçmeme kararı aldı.

Boluspor, 180 dakikaya kadar ilk için savaşacak. Haftalık yapılan olağan yönetim kurulu toplantısında Spor Toto 1.ligini değerlendiren kırmızı beyazlı yöneticiler ligde kalan iki maç içinde radikal kararlar aldılar.

Başkan Necip Çarıkçı ve birçok yönetici; “Oynanmayan iki tane 90 dakika var. Her şey bitmiş değil. Lig ikinci ligi için son ana kadar mücadele edelim. Olursa olur, olmazsa Play-Off’lar dan süper lige çıkarız” diye kendi aralarında karar aldılar.

Eskişehirspor ve iç sahada oynanacak olan Denizlispor karşılaşması için kırmızı beyazlı oyuncularla bir araya gelip toplantı yapmaya hazırlanan Boluspor yönetimi, oyunculara son ana kadar ilk için mücadele edeceklerini ifade edecekler. Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapalım düşüncesi toplantıdan çıkarken, kırmızı beyazlılarda adeta seferberlik ilan edildi.

Etiketler: