Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN 23 NİSAN ZİYARETİ

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN 23 NİSAN ZİYARETİ
Bolu Valisi Aydın Baruş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında kendisini ziyaret eden öğrencileri makamında ağırladı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri Elif Kılıç, Eray Ustaoğlu ve Tuba Oturak Vali Baruş’u ziyaret etti. Ziyarette Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Recai Yörük, 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu Müdürü Tamer Özkan ve Okul Rehber Öğretmeni Şirin Tanzer de yer aldı.

Ziyarette 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri Elif Kılıç ziyaret anısına Vali Baruş’a tüm öğrenciler adına çiçek takdiminde bulundu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Baruş, “İnşallah sağlık içerisinde daha nice 23 Nisanlara ulaşırsınız. Sizleri burada görmek bizleri son derece mutlu etti. 23 Nisan günü okul olarak yapılacak olan programda coşkumuzu, sevincimizi, mutluluğumuzu tüm dünya çocuklarına göstermek, aynı zamanda da bu anlamlı günün milletimiz için ne kadar önemli olduğunu tüm çocuklara anlatmak için güzel bir program sergileyeceksiniz.  Bütün çocuklar neşe ve mutluluk içerisinde bu bayramı idrak etmenin sevincine varırlar. Sizleri de geleceğin doktorları, mühendisleri olarak görmeyi ümit ediyoruz. Sizlerin gözlerinizdeki ışığı, umudu görünce içimdeki inanç son derece artıyor. Derslerinizde başarılar diliyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“VALİ OLSANIZ İLDE ÖNCELİKLİ OLARAK NE YAPMAK İSTERDİNİZ”

Bolu Valisi Aydın Baruş, makam koltuğunu devrettiği 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Elif Kılıç’a ve diğer öğrencilere “Vali olsanız ilde öncelikli olarak ne yapmak isterdiniz” sorusunu sordu.

50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Elif Kılıç, “Okul sayımız çok fazla. Trafik sorunun çözmek için okulları il merkezi dışına çıkarmak isterdim. Bolu’ya bir uzayı izleyebileceğimiz rasathane veya gözlem evi gibi bir yer inşa etmek isterdim” şeklinde cevapladı.

50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Tuba Oturak, “Yabancı isimli mağazalar çok fazla. İlimizde bulunan Türk isimli mağazaların çoğalmasını ve zeka oyunlarıyla ilgili bir atölye yapmak isterdim” dedi.

50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Eray Ustaoğlu ise, “Öğrencilerin Kodlama ve yazılım yapabilecekleri yerlerin artırılmasını isterdim” şeklinde cevap verdi.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Baruş, ileride ne tür meslek sahibi olmak istediklerini sorarak başarılı ve mutlu bireyler olabilmeleri konularında tavsiyelerde bulundu.

Vali Baruş ziyaretin sonunda  çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Etiketler: