Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TSO'dan MHP'ye ziyaret

TSO'dan MHP'ye ziyaret
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ve yönetim kurulu üyeleri MHP İl başkanlığına ziyarette bulundu.

 Ziyarete MHP İl Başkanı Adem Evcil, TSO Başkanı Türker Ateş, TSO Meclis Başkanı Halit Ergül, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, MHP Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak, Bolu TSO yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. 

“YANIMIZ DA OLDUĞUNUZ HİSSETTİRDİNİZ”

Ziyarette konuşan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş; “Bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok mutlu oldum. Bizleri buraya kabul ettiğiniz için odam ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odasında ikinci dönemimiz. Yeni seçildik. Yeni seçilmemiz asabiyle öncelikle Sayın valimiz ziyaret ettik, belediye başkanımız ziyaret ettik, milletvekillerimize nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bu günde siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz. Sizlerin bu kalabalığınızdan dolayı çok mutlu olduğumu ifade ederim. Yanımız da olduğunuz hissettirdiniz sağ olun var olun” dedi. 

“BOLUMUZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Ateş’in ardında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil ise konuşmasında; “Ziyaretinizden ötürü Ticaret Odası Başkanımıza Meclis Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepiniz hoş geldiniz. TSO olarak güzel ve sorunsuz seçim geçirdiğiniz. Yapılan bu seçimin de Bolumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.