Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇOCUKLARDAN BAYRAM ZİYARETİ

ÇOCUKLARDAN BAYRAM ZİYARETİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Gazipaşa Ortaokulu’ndan gelen çocukları ve okul yönetimini kabul etti.


Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz koltuğu okulun başarılı öğrencileri Kenan Şen ve Çiçek Şevval Parılday’a devretti. Ziyarette Okul Müdürü Mehmet Karaoğlu ve Türkçe Öğretmeni Hülya Uslu öğrencilere eşlik etti.

Temsili koltuk devir teslim töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, “23 Nisan sizin bayramınız. Bayramı Pazartesi günü il geneli katılımın olduğu bir programla en güzel şekilde kutlayacağız inşallah. Meclisimiz 23 Nisan 1920’de açıldı. Mustafa Kemal Atatürk bu tarihi bayram ilan etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı siz çocuklara armağan etti. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.

Makama oturan öğrenciler Kenan Şen ve Çiçek Şevval Parılday duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Okul bahçelerinin yeşil alanlarının düzenlenmesini istediler. Dinlenme ve oyun alanlarına çok ihtiyaçları olduğunu söylediler.

Sohbet ortamında devam eden ziyaret, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in öğrencilere hediye vermesiyle son buldu

Etiketler: