Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YILMAZ KOLTUĞUNU HAVVANUR ÇABUKYÜKSEL’E DEV

BAŞKAN YILMAZ KOLTUĞUNU HAVVANUR ÇABUKYÜKSEL’E DEV
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Bolu Belediye Başkanlığı koltuğuna ortaokul öğrencisi Havvanur Çabukyüksel oturdu. Çocuk Başkan Havvanur ilk iş olarak Bolu’da yeşil alanların daha da çoğaltılması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne talimat verdi.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık makamında Şehit Ozan Özen Ortaokulu öğrencileri Havvanur Çabukyüksel ile Kerem Pat’ı kabul etti.

“Yeşil alanları daha da arttırın”

Ziyarette Bolu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 6. sınıf öğrencisi Havvanur Çabukyüksel, Bolu Belediyesi’nin yenilenebilir enerji üretimi konusunda gerçekleştirdiği projeleri oldukça beğendiğini dile getirerek, özellikle güneş panelinden enerji üretimi tesisinin daha da artırılarak devam etmesini istedi. Çocuk başkan Havvanur Çabukyüksel ayrıca yeşil alanların daha da artırılmasını konusunda Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın’ı arayarak talimat verdi.

“Sizlere yaşamınız boyunca başarılar dilerim”

Ziyarette ayrıca, öğrencilerle sohbet ederek geçmişte öğretmenlik yaptığını da anlatan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Sizlere yaşamınız boyunca sonsuz başarılar dilerim. Başarılı olmak için her türlü imkâna sahipsiniz. Eğer geleceğe umutla bakarsanız, başaramayacağınız hiçbir şey yok” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından çocuklara eğitim seti hediye edildi.

Etiketler: