Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HIGHWAY’DE HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN!

HIGHWAY’DE HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN!
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümüne özel üç gün boyunca HighWay Outlet’te farklı etkinlikler çocukları bekliyor.


21-22 ve 23 Nisan tarihlerinde saat 12:00 ile 20:00 arası Playdoh lisanslı çocuk etkinliğinde çocuklar oyun hamurlarına istedikleri şekilleri vererek gönüllerince eğlenme fırsatı bulacaklar.

21 ve 22 Nisan tarihlerinde ise Bolu Doğa Koleji saat 10:00 ile 20:00 arasında Bilim Sanat Günleri etkinliği adı altında çocuklar için hem eğlenceli hem de eğitici bir etkinlik gerçekleştirecek.

22 ve 23 Nisan tarihlerinde PTT ile HighWay Outlet işbirliğinde Danışma birimi yanına kurulacak alanda Afrin’de bulunan Kahraman Mehmetçiklerimize moral ve destek amacıyla Alışveriş Merkezine gelen çocuklar tarafından mektup yazılacak.

Aynı zamanda haftasonu boyunca HighWay Outlet Sanat Galerisinde Bolu Mehmet Ali Türker Anaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu resimler de sergilenmiş olacak.

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra 23 Nisan günü bölgenin en büyük çocuk eğlence merkezi Çocukkent Fungooo’da kum boyama, yüz boyama ve palyaço etkinlikleriyle birlikte Çocukkent oyun kartına yapılacak 50 TL yüklemeye 1 sinema bileti de çocukları bekliyor olacak.

Etiketler: