Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
24 Haziran 2018’de yapılacak olan erken seçim öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Örgütü, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Örgütü, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine geçtiğimiz gün Yeniçağa İlçe Örgütü ve il merkezindeki esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ile Yönetim Kurulu üyeleri Yeniçağa İlçe Örgütü Başkanı Birol Gürel ve ilçedeki partilileri, İlçe Teşkilatında ziyaret etti. Burada partililer ile sohbet eden CHP İl Örgütü daha sonra ilçedeki esnafları da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyaretler sonrasında kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “2019’da yapılması planlanan seçimler için zaten çok önceleri çalışmalarımıza başlamıştık. Dolayısıyla seçimlerin ani bir karar ile 24 Haziran 2018’e alınması bizleri etkileyen bir durum olmamıştır. Bizler CHP Bolu İl Örgütü olarak yapılacak erken seçimlerde Bolu merkezi ve ilçelerindeki oy oranımızı artırarak seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacağız. Bu hedef doğrultusunda ziyaretlerimize ve çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” diye konuştu.

Kazım Karsu ve beraberindekiler Yeniçağa’da seçim çalışmalarına devam ederken CHP İl Kadın Kolları Zuhal Toker Işın ve kadın kolları üyeleri de il merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Işın ve beraberindekiler ziyaret ettikleri esnaflarla yakından ilgilenerek sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. CHP Bolu Kadın Kolları olarak, Bolu’da büyük bir atağa kalktıklarını ve bu çalışmaların meyvesini seçimlerde alacaklarını ifade eden Işın, “Dünden bugününe her zaman halkımızın yanında olduk. 24 Haziran seçimlerinin ardından da yine önceden olduğu gibi halkımızın sorunlarına kulak kabartacak ve çözüm odaklı siyaset izleyerek toplumsal kalkınmayı sağlayacağız” dedi.

Etiketler: