Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SATRANÇ ŞAMPİYONUNDAN BELEDİYE BAŞKANI ALAADDİN YI

SATRANÇ ŞAMPİYONUNDAN BELEDİYE BAŞKANI ALAADDİN YI
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, katıldıkları ‘Türkiye Satranç Şampiyonası’ndan Bolu’ya “şampiyonluk kupası” ve 3 madalya ile dönenen milli satranççıları ödüllendirdi.


Bolu Belediyesi’nin destekleriyle katıldıkları Türkiye Satranç Şampiyonası’ndan “şampiyonluk kupası” ve 3 madalya ile dönen Köroğlu Satranç Kulübü sporcuları ve kulüp başkanı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür etti.

20-26 Ocak 2018’de Antalya’da düzenlenen Türkiye Satranç Şampiyonası’na Bolu’yu temsilen Köroğlu Satranç Kulübü sporcuları katıldı.

Şampiyonada Bolu Belediyesi’nin katkılarıyla yarışan 17 sporcudan Metehan Yavuz (12) Türkiye şampiyonu oldu, ikiz kardeşlerden Akın Özsakallıoğlu (17) Türkiye 3’üncüsü, Okan Özsakallıoğlu (17) da Türkiye 10’uncusu olma başarısı gösterdi.

Bolu’ya şampiyonluk kupası ve üç madalya ile dönen, ayrıca elde ettikleri başarıyla Satranç Milli Takımına yükselerek, Türkiye’yi Avrupa ve dünya şampiyonasında temsil etme şansı yakalayan milli satranççılar, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Temsilcisi ve aynı zamanda Kulüp Başkanları olan Akın Ateş, eğitmenleri ve ailelerinin eşliğinde kendisine ziyarette bulunan milli satranççıları kutlayarak, başarılarını tablet armağan ederek ödüllendirdi.

Satranç İl Temsilcisi ve Kulüp Başkanı Ateş ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Etiketler: