Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ONLARCA RENK, YÜZLERCE KÜLTÜR…

ONLARCA RENK, YÜZLERCE KÜLTÜR…
Bolu’da ‘Onlarca Renk, Yüzlerce Kültür’ ‘Dünya 5'ten Büyüktür’ sloganıyla “11'inci Uluslararası Öğrenci Buluşması” etkinliği düzenlenecek. Türkiye’de eğitim gören Uluslararası öğrencilerin kültürlerini tanıtması için her yıl yurt genelinde ve yurt dışında uluslararası öğrenci dernekleri federasyonu (UDEF) tarafından organize ediliyor.

Bu yıl da 11’inci kez yapılacak olan Uluslararası öğrenci buluşmalarının Bolu programı 21 Nisan cumartesi kent meydanında gerçekleştirilecek.

21 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek etkinliğe davette bulunan, Bolu Köroğlu Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Seyit Ali Aydın, öğrencileri Bolu halkıyla bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Aydın, “Uluslararası öğrenci dernekleri federasyonu olarak Bolu’da da Bolu Köroğlu Uluslararası öğrenci derneğimiz bulunmaktadır. Bu derneğimizde öğrencilerimiz Bolu’daki Abant İzzet Baysal Üniversitesinde okuyan öğrencilerimiz, halkımızla buluşturmak istiyoruz. Bu etkinlik diğer illerimizde yapılıyor fakat Bolu’da bunun eksik olduğunu gördük. Bolu halkıyla da bir araya getirmeye çalışacağız. 21 Nisan Cumartesi günü bu programımızı gerçekleştireceğiz. 25 çadır kuracağız. Bunun için de 20-25 civarında da ülkemiz olacak. Bu ülkelerin kendi bayrakları kendi giyimleri, tarzları bütün halkımızla buluşturulacak. Bu masalarında üzerinde materyalleri olacak. Biz Bolu komple davet ediyoruz. Bolu’daki gençlerimizi, ailelerimizi ve çocukları dahil olmak üzere hepsini bir arada davet ediyoruz. Buluşmamıza bekliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Etiketler: