Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN UZUNOĞLU, MUHTARLAR İLE BULUŞTU

BAŞKAN UZUNOĞLU, MUHTARLAR İLE BULUŞTU
Dörtdivan Belediyesi tarafından organize edilen Muhtarlar Toplantısı mahalle muhtarlarının katılımıyla Dörtdivan Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Dörtdivan Belediyesi tarafından sık sık organize edilen Muhtarlar Toplantısı, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu öncülüğünde 8 mahalle muhtarlarının bir araya gelmesiyle gerçekleştirdi.

Toplantıya Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin, Başkan Yardımcısı Erdoğan Çetindağ ve İtfaiye Garaj Amiri Tanju Yalçın da katıldı.

Toplantıda Başkan Uzunoğlu muhtarlardan mahallelerin sorunlarını dinledi. Uzunoğlu yaptığı konuşmada, “Her mahalledeki soruna özenle ve titizlikle çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yerel Yönetimler için büyük önem arz eden muhtarlarımızla birlikte yakın çalışarak inşallah tüm sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız” dedi. Toplantıda ayrıca Dörtdivan Belediyesi tarafından hazırlanan 2014-2017 yılları arasında mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında faaliyet raporu sunuldu. Belediye Başkanı Uzunoğlu 2018’de devam etmekte olan projeler ve çalışmalar hakkında da muhtarları bilgilendirdi. Muhtarların mahalleler ile ilgili sorunlarını ifade etmesi üzerine Başkan Uzunoğlu, sorunların en kısa zamanda çözüme ulaşması için çalışma başlatacaklarını söyledi. Dörtdivanlı muhtarlar, yapılan toplantıların verimli geçtiğini, yaşanan sorunların bu toplantılarla kolaylıkla çözüme kavuşturulabileceğini söyleyerek Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’na teşekkür etti.