Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YURTDIŞINDAN DÖNEN MUHTARLARDAN VALİ BARUŞ’A ZİYAR

YURTDIŞINDAN DÖNEN MUHTARLARDAN VALİ BARUŞ’A ZİYAR
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine İçişleri Bakanlığımız ve ilgili kuruluşların organizesiyle içinde Bolu’nun da bulunduğu 5 ilden İspanya’ya giden muhtarlar ülkemize döndü. Bu kapsamda İspanya’dan gelen Bolulu Muhtarlar Bolu Valisi Aydın Baruş’a makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarların farklı kültürleri görebilmesi için yurt dışı gezileri organize edilmesi yönündeki talimatının ardından İçişleri Bakanlığı’nın koordinesinde Bolu’nun da bulunduğu 5 ilden İspanya’ya giden 50 Muhtar ülkemize döndü. 

İlimizden de 10 muhtarın katıldığı yurt dışı gezisinden dönen Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Alpağut Mahallesi Muhtarı İlhan Çalışkan, Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı ve Seyit Mahallesi Muhtarı İlhami Otacıoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ketenler Köyü Muhtarı Fikret Özen, Büyükcami Mahallesi Muhtarı Ahmet Akduman ve Yuva Köyü Muhtarı Murat Erdoğan beraberinde İl Mahalli İdareler Müdürü Kemal Özçelik ile birlikte Bolu Valisi Aydın Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sohbet havasında geçerken, Bolulu Muhtarlar İspanya’nın Endülüs bölgesine yaptıkları ziyaret programı ile ilgili bilgiler aktardılar.

Ziyaretin sonunda Muhtarlar, verdikleri destek için Bolu Valisi Aydın Baruş’a teşekkür ederken kendisine Endülüs’ü simgeleyen bir tablo takdim ettiler.