Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İLK 2’YE GÖZ KIRPTIK”

“İLK 2’YE GÖZ KIRPTIK”
Adanaspor karşısında alınan 3 puanın ardından değerlendirme yapan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, "Play-off’ları yüzde 80 garantiledik. Şimdi ilk 2’ye göz kırptık” dedi.

Boluspor, deplasmanda oynadığı Adanaspor karşılaşmasında 2-0 yenik durumdayken, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişiklikleri ile karşılaşmayı 3-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Adanaspor maçının hem ilk 2 hem de Play-off açısından zor bir mücadele olduğunu ifade eden Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, “Çok değişik bir futbol oynandı. 2-0 yenik duruma düştük. O dakikalarda belki Play-off'lar sıkıntıya girebilir mi diye düşündük. Maç 2-2 olduğunda 1 puan bize yeter mi diye düşündük. 3-2 olunca da Play-off’ları yüzde 80 garantiledik. Şimdi ilk 2’ye göz kırptık. Yani bir anda maçın içerisinde ne olabileceğini gördük. 3 futbolcumuz oyuna girdi. Hem Sefa hem Guido Koçer hem de Santos. Yedeklerin bile oyuna girip takıma vermiş oldukları katkı bizi mutlu etti. Artık Boluspor takımında oynayan oynamayan bütün futbolcu kardeşlerimiz hedef doğrultusunda bu şampiyonluğa inanmış. Teknik heyetim inanmış. Dünkü maçtan dolayı teknik heyetime, futbolcularıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KAYBETTİĞİMİZ PUANLARI ARIYORUZ”

Sezon başında 9 maçta kaybettikleri 8–9 puanı şu anda aradıklarını belirten Çarıkçı, cumartesi günü Bolu’da oynayacakları İstanbulspor karşılaşmasından 3 puan almak istediklerini söyleyerek, “Ankaragücü’nün bu hafta maçı var, Ümraniyespor’un deplasmanları var. Bizim tek yapacağımız şey 3 maçta 9 puanı alıp beklemek. Şu an tabi ki rakibin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Onun için bu hafta İstanbulspor maçında 3 puan için sahaya çıkacağız. Daha sonra Eskişehirspor deplasmanı var, Denizlispor maçı var. Gönlümüz ilk 2’den çıkmaktan yana ama olmazsa da takımımızı en iyi şekilde Play-off'lara hazırlamak için ek bir zamana ihtiyacımız olacak” şeklinde konuştu.

Etiketler: