Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HİÇ Mİ ALLAHTAN KORKUNUZ YOK?”

“HİÇ Mİ ALLAHTAN KORKUNUZ YOK?”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde yaptıkları oturma eylemini “Oturmakla bu ülkeye hizmet edilmiyor” diyerek eleştiren AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a cevap verdi. Özcan, “O eylemi niye yaptık? Kendimiz için yapmadık. Nurettin Bey’in de dâhil olduğu mağdur olan her vatandaşımız için yaptık.” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan cumartesi gerçekleştirdikleri oturma eylemi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a cevap verdi. O eylemi mağdur insanlar için yaptıklarına dikkat çeken Özcan, “Şimdi biz cumartesi günü bir oturma eylemi gerçekleştirdik. Ne için yaptık bunu? Bak o Mudurnu karayolundan geçen her gün binlerce insan var. O binlerce insan mağdur Nurettin Bey ve partililerini oradan her geçişlerinde anıyorlar. O yolun yapımı hızlansın, kamuoyunun dikkatini çekmek için biz Mudurnulular için Mudurnu’ya çok sık giden Bolulu hemşerilerimiz için o yolda oturma eylemi yaptık. Dünde bir eylem yaptık. O eylemi niye yaptık? Kendimiz için yapmadık. Nurettin Bey’in de dâhil olduğu mağdur olan her vatandaşımız için yaptık.” diye konuştu.

“GİDER KÜLLİYENİN ÖNÜNDE DE OTURURUZ”

Tanju Özcan, Mudurnu – Bolu Karayolunun tamamlanamamasından dolayı binlerce kişinin mağdur olduğunu hatırlatarak, “AK parti İl Başkanı Nurettin Doğanay için de gerekirse külliyenin önünde otururuz” dedi. Özcan; “Nurettin Bey bizi bilir. Biz mağdur olduğunda da mağdurun yanında durduk her zaman. Dolayısıyla halkımızın mağduriyetinde de ne yapmamız gerekiyorsa onu yaparız. Yarın Nurettin beyefendi mağdur olursa onun için de otururuz. Gider külliyenin önünde de otururuz. Tıpkı mecliste savunduğumuz gibi. O onları bilir. Mudurnu yolu ile ilgili bir yalan söylüyorlardı ya Mudurnu Belediyesi CHP’de imiş. Kardeşim belediye sadece şehrin içinden sorumlu. Mudurnu- Bolu arasındaki karayolları ağı Karayolları Genel Müdürlüğüne ait. Dolayısıyla AKP hükümetine bağlı çalışan Ulaştırma Bakanlığına bağlı.” şeklinde konuştu.

“SENİN DERDİN MUDURNU’YA HASTANE YAPMAK DEĞİL”

Mudurnu Devlet Hastanesi konusuyla ilgili olarak konuşan Özcan; “Mudurnu Belediye başkanımız 10 tane yer gösterdi. Ama bunlar gidip bu 10 tane yer dışında olmayacak, tavuk kokusundan geçilmeyecek bir noktaya hastane yapmak istediler. Belediye başkanımız da bu konuda kendilerini uyarınca vay CHP zihniyeti hastaneye mi karşı? Kardeşim sana 10 tane yer gösterilmiş senin derdin Mudurnu’ya hastane yapmak değil ki. Hani oynamayı bilmeyen gelin ‘oynayacağım ama yerim dar dermiş.’ Bunların derdi de o hastane yapamadılar, beceremediler, eline yüzüne bulaştırdılar şimdi onunla ilgili de bizim belediye başkanına çamur atmaya kalkıyorlar. Yazıktır, bir de şunu yapıyorlar ya, en o gücüme gidiyor Nurettin Bey’de onu çok yapıyor. Dinden, imandan, Allah korkusundan, kul hakkından bahsediyorlar. Bu yalanları söylerken hiç mi Allahtan korkunuz yok?” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: