Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

POLİS ERCAN BAYRAKTAR BÖYLE YAKALADI

POLİS ERCAN BAYRAKTAR BÖYLE YAKALADI
Bolu polisinin Mehmet Akif Bulvarı üzerinde yaptığı trafik uygulamasında polisin ‘dur’ ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsü polisten kaçmaya çalışırken bekleyen araçlara çarptı.

 Mehmet Akif Bulvarı üzerindeki polis uygulama noktasında polis düzenli kontrollerini yaparken bir motosiklet sürücüsünü dur ihtarı çekti. Polisin ‘dur’ ihtarına aldırış etmeden kaçmaya çalışan motosiklet sürücüsü bu sırada trafik kontrol noktasında bekleyen araçlara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü motosikletini orada bırakıp koşarak kaçmaya başladı. Kontrol noktasında bulunan Bolu Emniyetinin başarılı trafik polisi Ercan Bayraktar motosikleti ile kaçan sürücünün peşine düştü.

Vatandaşların yardımıyla da kaçan sürücüyü Karabağ Parkında yakalayan polis Ercan yere yatırarak kelepçeleri vurdu. Kaçan sürücüye vatandaşların arabalarına hasar verdiği için fırça atan polis Ercan kıskıvrak yakaladı.

Motosiklet sürücüsünün ehliyeti, motorunda da plakalsı olamdığı için kaçtığı öğrenilirken çarptığı otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

HABER: CANER GÜNGÖR, BOLU GAZETESİ

İŞTE O ANLAR KAMERALARA BÖYLE YANSIDI…