Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ARAÇ SAHİPLERİNE KÖTÜ HABER

ARAÇ SAHİPLERİNE KÖTÜ HABER
Motorine iki günde yapılan 30 kuruşluk zamdan sonra bugün de benzinin litre fiyatına 16 kuruş zam yapılacağı bekleniyor.

Motorine iki günde yapılan 30 kuruşluk zamdan sonra bugün de benzinin litre fiyatına 16 kuruş zam yapılacağı bekleniyor.

Dövizde yaşanan yükseliş ve petroldeki artış akaryakıt fiyatlarını olumsuz etkiliyor. Motorine iki günde 30 kuruş zam gelmesinin ardından bu kez de benzinli araç sahiplerine kötü haber geldi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "14 Nisan 2018 Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 16 kuruş fiyat artışı beklenmektedir" denildi.

Benzine bu gece yarısından itibaren yapılacak 16 kuruş zamla birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul'da ortalama 6.10 liraya yükselecek.

MOTORİNE PEŞ PEŞE ZAM YAPILMIŞTI

Motorin fiyatları hakkında ise yeni bir açıklama yapılmadı. Motorin fiyatlarına son iki günde önce 17 kuruş, ardından da bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 13 kuruş zam yapılmıştı. Ankara'da ortalama 5.50 liradan satılan motorinin litre fiyatı son zamla 5.63 liraya; İstanbul'da 5.45 liradan 5.58 liraya, İzmir'de ise 5.49 liradan 5.62 liraya yükseldi.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Etiketler: