Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İŞTE BAŞKAN’IN YENİ PROJESİ

İŞTE BAŞKAN’IN YENİ PROJESİ
Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı’dan yeni bir atılım. Çarıkcı, Boluspor’un şampiyon olması için büyük bir mücadele verirken tesisleşme konusunda yeni projeleri hayata geçirmek istiyor.

Tesisleşme konusunda yeni bir atılım yapmak isteyen Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı kulübün önüne yaptırılan ısıtmalı sahanın ardından 3 numaralı sahayı da sentetik saha yapmak için çalışmalara başladı.

Boluspor’a ilk başkan olduğu dönemde Karaçayır’da bulunan 3 numaralı sahayı kulübün bünyesine katan Başkan Çarıkcı, o yıllarda Boluspo’a bir saha daha kazandırmıştı. Bir ara uzun süre A takımın yükünü çeken 3 numaralı saha daha sonra alt yapı için kullanılmaya başlanmıştı.

Alt yapıya çok önem veren Başkan Necip Çarıkcı, atıl durumda olan ve şuanda saha olarak alt yapının yükünü çekemeyen 3 numaralı sahayı tekrar hizmete sokmak için çalışmalara başladı.

Sahanın sentetik saha olması için fizibilite çalışması yaptıran Çarıkcı, en kısa zamanda sentetik sahayı hizmete sokmak istiyor.

Alt yapının büyük bir yükünü azaltacak olan sentetik saha yapılmasının ardından hem alt yapı kategorileri burada antrenmanlarını yapacak hem de maçlarını bu sahalarda oynayacak.