Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KASR-I KEBAP | BOLU

KASR-I KEBAP | BOLU
Kasr-ı Kebap özel günlerinizde, toplu yemeklerinizde, yemekli organizasyonlarınıza her zaman hazır ve sizi beklemekte.

Mehmet Kavak, 1978 Adana doğumlu. Bu marka doğmadan, ithalat ve ihracat belli süre hayatında yer etmiş Mehmet Kavak’ın. Dur durak olmayan bir sektörde bir süre ter dökmüş .  Çin’den temin ettiği  Oyuncak ve yapay çiçekleri yurdun her yerinde bulunan tesislere yorulmadan, bıkmadan, yaz kış demeden dağıtımını yapmak kolay olmamış. Bu işi iyi değerlendirmiş ve Bolu’da bulunan Cafer Usta’nın yerini kiralayarak restaurant işine atılmış.

Dokuz yıldır Cafer Usta’nın ızgarası tütüyor. Son iki yıldır da Kasr-ı Kebap hizmet hayatına devam ediyor. Mülkü alıp baştan aşağı değiştiren ve Adanalı olmaktan mütevellit adana kebabı layıkıyla yapacak mekanın kapılarını aralıyor. Siparişinizin yanında Adana’ya özgü meze ve ikramlar bir hayli zengin. Açık alanı da bulunan Kasr-ı Kebap, kafe olarak da Bolu halkına hizmet ediyor. Kahvaltılar hem uygun fiyata hem de oldukça lezzetli.

Her çeşit yemek ve damak tadına uygun ürün bulmak mümkün burada. Müşteri memnuniyeti ve lezzetli yemek ayrılmaz bir ikili. Yemek yemenin keyif olduğuna inananlar için en uygun yer. Ha bir de tabi ki adana kebap ve beyti, hala denemediniz mi ? biliyoruz acıktınız;

DAHA FAZLASI FİRMA REHBERİMİZ DE (TIKLA)

Tel0 374 331 4409 
E-posta[email protected] 
Site 
AdresKaraçayır Mah. Haznedar Sk. 9/A 

Etiketler: kasri kebap bolu