Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

‘Sanat Köprüsü Projesi’ resim sergisi açıldı

‘Sanat Köprüsü Projesi’ resim sergisi açıldı
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ‘Sanat Köprüsü’ projesi kapsamında Bolu’da bulunan tüm sanatçı öğretmen ve öğrenciler tarafından ortaklaşa açılan resim sergisinin açılışına katıldı. Açılışın ardından sergiyi gezen Başkan Yılmaz, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.


İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sanat birliğini oluşturmak amacıyla hayata geçirilen ‘Sanat Köprüsü’ projesi kapsamında, Bolu’da bulunan tüm sanatçı öğretmen ve öğrenciler tarafından ortaklaşa bir resim sergisi açıldı. Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sergi salonunda gerçekleştirilen sergi açılışına, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Bolu’da bulunan birçok okuldaki sanatçı öğretmen ve öğrencilerle çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılışın ardından içeride bulunan resimleri inceleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, öğretmen ve öğrencileri kutlayarak başarılar diledi. Her bir resmi tek tek inceleyen Yılmaz, resimlerin başında sahipleri ile birlikte fotoğraf da çektirdi.