Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“PLAY-OFF’LAR ÖNCESİ BİR TIK ÖNE GEÇTİK”

“PLAY-OFF’LAR ÖNCESİ BİR TIK ÖNE GEÇTİK”
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 30’uncu haftasında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Tetiş Yapı Elazığspor’u 2–0 mağlup ederek ilk 2 ve ilk 6 şansını devam ettirdi.

Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 30’uncu haftasında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Tetiş Yapı Elazığspor’u 2–0 mağlup ederek ilk 2 ve ilk 6 şansını devam ettirdi. Kırmızı beyazlılarda Başkan Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu.

Ligde aldığı galibiyetle puanını 50’ye çıkaran ve ilk 6 içinde yerini sağlamlaştıran Boluspor’da hedef 2’inci olarak bir üst lige yükselmek. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Play-Off’lar öncesi bir tık öne geçtik. Geçen seneye göre biraz daha iyi durumdayız. Son iki maçta Play-Off’u garantileriz diye düşünüyorum. Artık bu hafta Adanaspor maçına bakacağız. Bu ligde ilk 2 şansımızda devam ediyor zayıfta olsa” dedi.

“PLAY-OFF’LAR ÖNCESİ BİR TIK ÖNE GEÇTİK”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı kalan 4 haftada ilk 2 için şanslarının devam ettiğini sözlerine ekleyerek; “4 maçımız kaldı. Dünde rakibimiz Elazığspor ile 90 dakika zor bir mücadele oynadık. Elazığspor, Boluspor’dan alacağı 3 puanla Play-Off iddiasını sürdürmek istiyordu. Ama dünkü maçta Boluspor iyi bir oyunla 3 puan almasını bildi. Play-Off’lar öncesi bir tık öne geçtik. Geçen seneye göre biraz daha iyi durumdayız. Son iki maçta Play-Off’u garantileriz diye düşünüyorum. Artık bu hafta Adanaspor maçına bakacağız. Bu ligde ilk 2 şansımızda devam ediyor zayıfta olsa. Ama önce ilk 6 yolunda bu hafta zor engeli geçtik. İnşallah bu hafta Adanaspor maçını da aldığımız takdirde Boluspor Play-Off’ları garantilemiş olur” dedi.

“TARAFTARLARIMIZA O DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Kırmızı beyazlı taraftarları çağrıda bulunan Çarıkcı; “Taraftarımıza çağrımız, özellikle artık bu maçta taraftarı biraz daha fazla bekliyordum. Elazığspor önemli maçtı. İnşallah bundan sonra taraftarımız, takımımızı bu Play-Off’larda desteklemek için şimdiden taraftar grupları önlem alır, biraz daha hareket kazandırır. Bu konuda bizlerde taraftarlarımıza o desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

“BU TARAFTAR VE BOLU’NUN ESNAFI BAŞTA BELEDİYE BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA OLDULAR”

Boluspor’a gönül vermiş futbolseverlere de uyarılarda bulunan Çarıkcı sözlerini şöyle noktaladı: “Belki 2 hafta kala Play-Off maçlarına biraz daha sistemli çalışacağız. Ama bekleyeceğiz. Şu iki hafta içinde ilk 2 mi olacak, ilk 6 mı olacak inşallah bu süreci hep beraber yaşayacağız. Taraftarlarımızdan tek ricamız, bu maçta da bazen rakip kaleci maçta bazı hareketler yaptı. Bazı taraftarlar buna tepki gösterdi. Bunda herkes rahat olsun. Zaten maçın ardından temsilci ile bir görüşme yaptım. Bu konuda da rakip takımın kalecisinin yapmış olduğu hareketlerin doğru olmadığını söyledim. Onlarda bunu kabul ettiler. Taraftarımız sabırlı olsun. Ceza aldırmasınlar. Boluspor maddi anlamda da çok iyi değil. Bu paraları federasyona vermek istemiyoruz. Onun için biraz daha dikkatli olsunlar. Diğer rakip taraftarların heyecanına girmesinler. Boluspor iyi yolda. Bu taraftar ve Bolu’nun esnafı başta Belediye Başkanımız her zaman bizim yanımızda oldular. İyi günde, kötü günde bunlara her zaman teşekkür ediyorum. Taraftarımıza, basınımıza, esnafımıza ve Belediye Başkanımıza.” 

Etiketler: